2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لایکم کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

حالم از خودم به هم میخوره این همه ختم گرفتم برا ازدواج  همه عروس شدن بچه دار شدن من بی اخلاص . ...

عزیزم صبر کن بزودی میرسه اون کسی که سهم قلبته 

یک روز سبز خواهم شد💚دوباره جوانه خواهم زد🍀
حق شناس چله عاشورا

حق شناس رو میشه برام توضیح کامل بدین.تو نت یکم گیج میشم.البته اگ‌وقت دارین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

حق شناس رو میشه برام توضیح کامل بدین.تو نت یکم گیج میشم.البته اگ‌وقت دارین

۱- ۱۰۰ تا الله و اکبر
۲_یه بار لعن و یه بار سلام
۳_از اول شروع میکنی زیارت عاشورا رو خوندن تا سر لعن(یعنی دیگه لعن رو نمیگی)
۴_  ۲ رکعت نماز هدیه به امام حسین
۵_  ۱۰۰ تا الله و اکبر
۶_از اول زیارت عاشورا رو شروع میکنی به خوندن تا آخرش همراه با ۱۰۰ تا لعن و ۱۰۰ تا سلامش
۷_ ۲ رکعت نماز زیارت امام حسین