2777
2789
عنوان

دوست پسرم رفته سربازی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3949 بازدید | 34 پست
کد سریال روی کارت تلفت که دستش هست نوشته این بار که زنگ زد بگو برات بخونه یادداشت کن برو مخابرات شهر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم فقط الان استرس دارم ک شارژش کلا تموم نشده باشه ک نتونه زنگ بزنه🥺

مرسی از راهنماییت عزیزم فقط الان استرس دارم ک شارژش کلا تموم نشده باشه ک نتونه زنگ بزنه🥺

نه بابا اونجا اگه شارژکارتش هم تموم بسه میتونه از کسی بگیره لا اقل در حد یکی دودقیقه خبر بده از خودش بعدش با خانواده اش که میخواد تماس بگیره مطمئن باش یه جوری جور میکنه  کارتش رو شارژ کنه اونجا مخابرات هم داره پادگان رو میگم میره اونجا میتونه زنگ بزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا افتاده سربازیش  آموزشی هست یا نه  چون تو دوماه آموزشی یکم سخت میتونن تماس بگیرن بعدشم ...

ببخشید پسر شما بیرجند خیلی بهشون سخت گذشت؟؟ 

نامزد من آموزشی بیرجند هست کد مرزبانی خورده 

من خیلیییی نگرانشم 

ببخشید پسر شما بیرجند خیلی بهشون سخت گذشت؟؟  نامزد من آموزشی بیرجند هست کد مرزبانی خورده  ...

سلام عزیزم بله آموزشهاشون خیلی سخت بوده  غذاشون خیلی کم بوده   ولی شما نگران نباشین براش خشکبار وآجیل وتنقلات مثل کشمش وخرما خشک وتن ماهی بزارین براشون بیسکوییت که لااقل اگه سیر نشدن چیزی مقوی داشته باشن بخورن البته بوفه هم دارن اونجا  شما از کدوم شهرهستین اگه عقد باشین بعد آموزشی میاد شهر خودتون 

کلا شهرهای مرزی میندازن الان پاکه مشهد بودیم پسرم افتاد زابل الان انتقالش دادن به تازگی زاهدان  انشاله صحیح وسالم وتندرست یاشن نامزدتون به سلامتی بگذرونن این دوران سربازی رو 

کلا شهرهای مرزی میندازن الان پاکه مشهد بودیم پسرم افتاد زابل الان انتقالش دادن به تازگی زاهدان   ...

ایشالا پسر شماهم به سلامت بگذرونه این دوره رو🙂

اردبیل مشگین شهر آموزشیه کد سریال کارتش چند رقمیه؟

دوس پسرت الان شهر ماس😂🤭بهش زیاد بگو لباس گرم بپوشه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞