2777
2789
نوش جونت 😃

😘😘

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اوووف ترشی به به 😋

منم عاشق ترشیم😂

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون عزیزم، آب دور بچم زیاد شده، تو نت هم فقط زده یا بچه مریضه کلیش مشکل داره و این حرفا، دارم دق م ...

سلام دوست عزیزم

خواستم بگم نگران نباش منم همین مشکل رو داشتم و الان خداروشکر دخترم سالمه ،مایع دورش ۲۵ بود

اگه کلیه اش مشکل داشت آب دورش کم میشد

به من گفتن زیاد بودن مایع امنیوتیک به خاطر دیابت مادر هم ممکنه باشه که من اصلا قندم بالا نبود

نگران پاره شدن کیسه آب نباش من همش منتظر بودم که پاره بشه و زودتر دنیا بیاد ولی آخر هفته ۴۲ دکتر پاره اش کرد 

سلام دوست عزیزم خواستم بگم نگران نباش منم همین مشکل رو داشتم و الان خداروشکر دخترم سالمه ،مایع دورش ...

سلام عزیزم، برا من 27 هست آب دورش😞نتو میخونم دیوونه میشم... زده مشکلات ژنتیکی شاید داشته باشه یا مشکلات گوارشی... شب روزم شده غصه و استرس بخدا...این 2 ماه اصن نمیگذره برام، ینی میشه بچه منم سالم باشه😞😭

سلام عزیزم، برا من 27 هست آب دورش😞نتو میخونم دیوونه میشم... زده مشکلات ژنتیکی شاید داشته باشه یا مش ...

اصلا نت رو نخون 

الان که جنینه 

به دنیا که بیاد همش چیزای نت رو میخونی و استرس میگیری و عیب میذاری رو بچه

من انقدر واسه مسائل چرت و بی خود گریه کردم و واسه بچم عیب و ایراد تراشیدم که نگو

به جای این کارا قران بخون و از خدا بخواه بچت رو سالم بغل ‌بگیری

در ضمن دختر من که سالمه نه مشکلات ژنتیکی داده نه مشکلات گوارشی 

راستی یه پیرزنی از اقوام میگفت مادر اگه خیلی هندونه بخوره آب دور جنین زیاد میشه من که خیلی هندونه خورده بودم .شاید خرافه و غیر علمی به نظر بیاد 

اصلا نت رو نخون  الان که جنینه  به دنیا که بیاد همش چیزای نت رو میخونی و استرس میگیری و ...

من هفته 24 آزمایش دیابت دادم، نداشتم آب دورشم تا الان نرمال بود... ولی الان تقریبا 14 روزه هرروز صبحانه سیب زمینی آب پز میخوردم... هندونه هم یه هفتس هرروز میخوردم تقریبا، میگم شاید از سیب زمینی باشه و دیابت گرفته باشم، شایدم از این هندونه باشه... 

من هفته 24 آزمایش دیابت دادم، نداشتم آب دورشم تا الان نرمال بود... ولی الان تقریبا 14 روزه هرروز صبح ...

نه بابا فکر نمیکنم از سیب زمینی باشه

امیدوارم سونی بعدی که رفتی همه چی کاملا نرمال باشه  و بچت رو یه موقع و سالم بغل کنی

حتما عزیزم❤⚘

میگم به مایعات خوردن هم ربط داره؟ چون تو همین سایت خیلیا گفتن خوردن مایعاتو کم کردن و نرمال شده سونوی بعدیشون.. من خیلی تشنم میشه، میترسم زیاد بخورم ابشم زیاد تر بشع 

میگم به مایعات خوردن هم ربط داره؟ چون تو همین سایت خیلیا گفتن خوردن مایعاتو کم کردن و نرمال شده سونو ...

والا چی بگم واسه من که تا آخر همونطوری موند البته کسی نگفت مایعات رو کم کن و منم مثل همیشه یه عالمه مایعات و دلستر میخوردم واسه وزنگیری جنین 

و البته کسایی که اب دور جنین کمه بهشون میگن مایعات زیاد بخورن و حتی سرم تزریق میشه بهشون 

شما در حدی که لازمه بخور. به خودت تشنگی نده 

ان شاءالله همه چی خوب و نرمال میشه

والا چی بگم واسه من که تا آخر همونطوری موند البته کسی نگفت مایعات رو کم کن و منم مثل همیشه یه عالمه ...

والا 31 هفته ام، وزنش دو کیلو بیست گرم هست گفت یکم زیاده واسه این سن بارداری...ممنون گلم انشاالله