2777
2789
عنوان

کمک تروخدا

109 بازدید | 15 پست

با ی پیج فیک بهش پیام دادم دروهاست دوستی دادم پا داد خیلییییییم بد پا داد از حرفاش داغون شدم همه اطلاعات خودشو داد حتی گف زنم دارم و اگ پول داشتم طلاقش میدادم حتی گف زنم عاشقمه و حرمتمو داره حتی قرار ملاقات گذاش

بنظرتون ب روش بیارم؟چون نگم نابود میشم حالا اگ بگم من بودم بد میشه چون دوس نداش اینستا داشته باشم حالا این ب کنار چ نقشه ای برای رسوا شدنش پیش خودم بکشم ک نگم خودم بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری کن پیاماتو تو گوشی خودش ببینی .بعد گیر بده این کیه .منتها به هیچ عنوان نگو خودم بودم  م ...

خب مثلا چکار کنم ببین من با پیجیده بهش پیام دادم ازینم میترسم بگم خودم بودم چون اون نمیزاش اینستا داشته باشم و اینکه شر درس نکنه خب چجوری مچشو جوری بگیرم ک نفهمه پیام از طرف من بوده

خب ببین این غریبه اصن خانوادشون نمیشناسه از ی شهر دیگیس

وااااای چته 

میدونم چی داری میگی 

من میگم چت دوستی رو باهاش تموم کن 

بهش بگو بهت دروغ گفتم من اشنا هستم و قصد دارم پیامهارو واسه خونواده خودت و زنت بفرستم بببینن

بعد ببین چی بهت میگه 

اصلا به هیچ عنوان نزاری بفهمه کار تو بوده

هرچند از اولش نباید اینکارو میکردی فقط به خودت ضربه زدی 

هرچی زودتر تمومش کن این پیام بازیارو...

👻
وااااای چته  میدونم چی داری میگی  من میگم چت دوستی رو باهاش تموم کن  بهش بگو به ...

ببین بنظر من وقتی شوهرم اومد خونه از طرف پیجه بهش پیام بدم بعد من برم نگا کنم بگم اییییین کیه 

ببین بنظر من وقتی شوهرم اومد خونه از طرف پیجه بهش پیام بدم بعد من برم نگا کنم بگم اییییین کیه 

نه اصلا اینکارو نکن 

اینجوری بایکی دوتا حرف سرو تهشو بهم میاره و چیزی گردن نمیگیره 

معمولا مردها همچین موقع ها دست پیش میگیرن 

الکی سروصدا میکنن و قیافه قهر میگیرن

اون کاری ک گفتم رو بکن حداقل بخاطر ابروش یکم بترسه 

دیگه تکرارش نکنه

به کسی اعتماد نکنه

👻
نه اصلا اینکارو نکن  اینجوری بایکی دوتا حرف سرو تهشو بهم میاره و چیزی گردن نمیگیره  معمو ...

ببین الان من از طرف دختره تموم کردم باهاش نمیشه دوباره پیام بدم بنظرت هی بهش بگم ک خودم بودم؟