2777
2789
عنوان

طلاق برای بار دوم، امیدی ب سومی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 25 پست
عجله کردم و دقت نکردم خصوصیات اخلاقیمون اصن ب هم نمیخوره 

خب پس خودتم مقصر بودی

فعلا فکر ازدواج نباش اصلا

روان شناس هم تونستی برو کمکت میکنه بهتر بتونی ادمارو بشناسی اینطور بهتر تصمیم میگیری

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین بهشون سگ پدرارو کسی ک از اول عنه هیچ امیدی ب بهبودیش تو اینده نیست بندازشون سطل درشم ببند بوش ...

من دنبال مقصر نیستم شاید اصن مقصر منم ادما وقتی باهم اختلاف دارن صددرصد دو طرفس حالا یکی کمتر یکی بیشتر

اره عجولم چون الان افسردم حس میکنم، میدونم شوهر کردن چیز خاصی نداره بحث شوهر نیست ادما وقتی ی چیزیو ...

اره راس مگی ولی عجله کردن خودش باعث میشه انتخاب اشتباه کنی یکم رو اعتماد بنفست کار کن خودتو بکش بالا ی مورد خوب پیدا میشه بلاخره

لطفا ی صلوات برای شادی روح پدرم😔

اینو یه جا خوندم که هیچ کس از تنهایی نمرده ولی از بودن با یه آدم اشتباه چرا

یه انتخاب غلط میتونه آدمو پیر کنه و روح و جسمشو عذاب بده...

خیلیا بار اول جدا میشن برای بار دوم با اینکه انتخابشون باز غلطه ولی برای آبرو و حرف مردم میترسن جدا بشن ولی شما به نظرم مستقل و شجاعید و خودتون رو دوست دارید💎

مطمئنم هرکس قضاوت بد کنه یه جوری کارما پس میده

حال دلتون عالی🌟

خب پس خودتم مقصر بودی فعلا فکر ازدواج نباش اصلا روان شناس هم تونستی برو کمکت میکنه بهتر بتونی ادما ...

بله خب منم مقصرم ک دارم تاوان پس میدم باید رو خودم کار کنم 

اینو یه جا خوندم که هیچ کس از تنهایی نمرده ولی از بودن با یه آدم اشتباه چرا یه انتخاب غلط میتونه آد ...

واو گفتم آرومم کنین ولی نه انقدر عالییی❤️😍 مرسی چ انرژی یهویی بود این پبام برام

واو گفتم آرومم کنین ولی نه انقدر عالییی❤️😍 مرسی چ انرژی یهویی بود این پبام برام

خب شما حتما آدم باسوادی هستید و همه ی راه ها رو رفتید که به این نتیجه رسیدید و گفتید حتی نظر مشاور هم همین بوده دیگه درسته؟

پس ناراحت نباشید و رو به جلو حرکت کنید، دنیا به اخر نرسیده سعی کنید خوشحال باشید حال مادرتونم خوب کنید 

بهشون انرژیه مثبت منتقل کنید، باهم برید سفر💎🌠

حال خوب تو زندگیتون جاری دوست من🌟🦋

مرد سالاره ، بابا نداره خونه مادرش کنارشه من امروزیم اون سنتی و اینا باعث میشه باهم نسازیم و اونم پر ...

ویژگی های خوب هم داره؟

اگه داره مقایسه کن ببین.چون همه آدم ها 

از همه لحاظ که خوب نیستن

خب شما حتما آدم باسوادی هستید و همه ی راه ها رو رفتید که به این نتیجه رسیدید و گفتید حتی نظر مشاور ه ...

بله همه راهارو رفتم و طلاق  بهترین گزینس ،

خیلی مچکرم ، همیشه خنده ب لبتون باشه ایشالا 

ویژگی های خوب هم داره؟ اگه داره مقایسه کن ببین.چون همه آدم ها  از همه لحاظ که خوب نیستن

ویژگی های بد دیگه هم داره مشرول خور و شکاک و بدبینه، فکر نمیکنم در مقابل این ویژگی های بدو خیلی مهم خوبیا اثر ساز باشه