2777
2789
نه عزیزم 😅من پشت کنکوری بودم با سابقه ی کنکور زیاد ، ۵ بار کنکور دادم  😬

وای حس و حالت و درک میکنم راحت شدی دیگه راحت

خیلی کیف میده،واقعا برات خوشحالم❤️

منم سال ۱۴۰۱ اولین بارم بود امسال دومین بار

۱۴۰۳ هم سومی میشه دیگه ولی دیگه باید بشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای حس و حالت و درک میکنم راحت شدی دیگه راحت خیلی کیف میده،واقعا برات خوشحالم❤️ منم سال ۱۴۰۱ اولین ...

آره ، یه نفس راحت کشیدم 😅ممنونم عزیزم ❤

ان شاالله که میشه ، تا دقیقه ی آخر ناامید نشو ،من اگه همون دو سه سال اول حاشیه و مسائل مختلف رو میذاشتم کنار ، زودتر میرسیدم به هدفم ، با برنامه بودن برات مهم باشه ...وقتای طلایی رو هم از دست نده ...این یه سال بی توجه باش به خیلی چیزا تا حد ممکن ...من اگه همینا رو هم که گفتم بهتر اجرا میکردم باز بهتر میشد ولی خوب راضیم الان ، میگم به تو که بهترین رتبه رو بیاری ...

آره ، یه نفس راحت کشیدم 😅ممنونم عزیزم ❤ ان شاالله که میشه ، تا دقیقه ی آخر ناامید نشو ،من اگه همون ...

مرسیی عزیزمم❤️

اره واقعا باید بی حاشیه باشم

تنها نگرانیم تراز معدلمه🥲ترمیمم کردم دیگه نمیتونم ترمیم کنم

ولی بازم همهه تلاشم میکنم که با کنکور جبرانش کنم

مرسیی عزیزمم❤️ اره واقعا باید بی حاشیه باشم تنها نگرانیم تراز معدلمه🥲ترمیمم کردم دیگه نمیتونم ترم ...

خواهش میکنم عزیزم❤

آره ،متاسفانه معدل اذیت کننده ست ، حالا تمرکزت رو بذار رو کنکورت که بهترین کنکور رو بدی ، نهایتش معدل شهر رو عوض بکنه ،اولویتت رشته باشه 

ذهنیت درست و خوب مهمه که تو داری ...

امیدوارم آخرش بذارن باز ترمیم کنید و فرصت بدن ... 

خواهش میکنم عزیزم❤ آره ،متاسفانه معدل اذیت کننده ست ، حالا تمرکزت رو بذار رو کنکورت که بهترین کنکور ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت

برات بهترینا رو آرزو میکنم خانوم دکتر❤️🤍

خواهش میکنم عزیزم❤🌸 ممنونم عزیزم ،همچنین برای تو ، زوده از الان که 😅

نه واقعا تلاشی که تو این پنج سال کشیدی براش تازه دیرم هست☘️🤍

خواهش میکنم عزیزم❤🌸 ممنونم عزیزم ،همچنین برای تو ، زوده از الان که 😅

عزیزم فقط یه سوال بنظرت فیزیک چجوری بخونم که بتونم ۷۰ به بالت بزنم تو کنکور 

عزیزم فقط یه سوال بنظرت فیزیک چجوری بخونم که بتونم ۷۰ به بالت بزنم تو کنکور 

برا فیزیک حتما کتاب درسی و تمریناشو حل کن (اگه دقت کنی کنکور همون تمرینا رو میاد پیچیده میکنه به نسبت کتاب ، که این نشون میده خود کتاب رو رها نکنی )، بعد از میکرو یا خیلی سبز که اوکی بودی با هر کدومش ، از ای کیو و نردبامم استفاده کن ، نردبام ذهنتو باز میکنه برا سوالای سخت و اگه کنکور سخت بشه یه وقت ...

اگه تو مفاهیمش خیلی اذیت میشی از فیلم یا معلم کمک بگیر برا اشکالاتت ...

سوالای آزمونا رو هم ازش غافل نشو ...

فیزیک اینجوریه که هر چی تست بیشتر حل کنی بهتره ، خیلیا مفاهیم فیزیکو اوکین (احتمال زیاد خودتم از این دست از بچه ها هستی ) ولی یه جاهایی گیر میکنی ، تو این مرحله هزار تا کلاس ببینی و درسنامه بخونی ، بی فایده ست ، تست و تست و تست ، تا درکش کنی 

برا فیزیک حتما کتاب درسی و تمریناشو حل کن (اگه دقت کنی کنکور همون تمرینا رو میاد پیچیده میکنه به نسب ...

درسته مرسیی

اگه بیام بخاطر وقت کمم فقط سوالات ستاره دار میکرو رو حل کنم برای تسلط بنظرت نردبان بخرم یا ایکیو(ایکیو دارم از پارسال ولی نردبان ندارم)

درسته مرسیی اگه بیام بخاطر وقت کمم فقط سوالات ستاره دار میکرو رو حل کنم برای تسلط بنظرت نردبان بخرم ...

خواهش میکنم عزیزم ...

از الان که کم نمیاری برا حل کل میکرو حتی ...

ای کیو در حد کنکوره 

نردبام سطحش بالاتره ...

من خودم ای کیو رو بیشترشو حل کردم ، نردبام رو یک چهارمشو حل کردم چون خیلی دیر شروعش کردم 

من بودم ای کیو رو حل میکردم ، اگه دیدم وقت اضافه دارم ، نردبامو بعدا میخریدم و حل میکردم (اولویتم با ای کیو بود بعد نردبام ، این حالتو بیشتر اوکیم باهاش )

خواهش میکنم عزیزم ... از الان که کم نمیاری برا حل کل میکرو حتی ... ای کیو در حد کنکوره  نردب ...

باش مرسیی از راهنماییت

اخه من اردیبهشت میخوام کنکور بدم گفتم شاید وقت کم بیارم ولی میزنم گاج نقره ای رو همش🤍❤️

میشه بگید درصدتون چند بود؟اگه دوست داشتی البته

باش مرسیی از راهنماییت اخه من اردیبهشت میخوام کنکور بدم گفتم شاید وقت کم بیارم ولی میزنم گاج نقره ا ...

درصد فیزیکم کم بود نسبت به درسای دیگه ام 😅 مامانم تو سایته ، ببینه میشناسه ، زیاد اطلاعات دادم اینجا 

خواهش میکنم عزیزم 🌸

میرسی تا اردیبهشت