2777
2789
عنوان

من چه مرگمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 29 پست

من ۱۶ سالمه همسنتم شاید بتونم بهتر باهات صحبت کنم و درکت کنم ولی قطعا بزرگترها بهتربهت مشاوره بدن

اخه من خیلی درس و زندگی شخصیم برام مهمه پارسال با یه نفر که خیلییییی مهربون و خوش اخلاق بود هوامو داشت رفیق شدم جوری وابسته بود که شبا زنگ میزد میگف من بدون تو میمیرم و از این حرفای کلیشه ای😐💔 ولی بعد چهارماه دیدم من هنوز ۱۶ سالمه نباید تو این رابطه باشم من یجورایی بچم و باید زندگی شخصیمو بسازم درس بخونم کار کنم اینجوری انگار منتظر بودم سریع کنکور بدم پسره بیاد خواستگاری ولی گروه خونیه من به این زندگی ها نمیخوره

اینم بگم که پسره ۲۲ سالش بود معلم بود ماشین داشت داشت خونه هم درست میکرد اینقد که مطمئن بود قراره باهام ازدواج کنه😐💔😂ولی من کات کردم هفته اولم واسه دوتامون سخت بود ولی بهتر از این بود تا اخر باهاش ادامه بدم بدون میل😔از زندگیم بعد اونم خیلی راضیم کلی درس ازش گرفتم الانم هدفم فقط درسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل پریودمه😂😂

وااییی... باورت میشه من هر ماه قبل پریودم جدا میشدم بعد مث چی پشیمون میشدم؟😂 هرچی هم تلاش کردم نشد درستش کنم چون مشکل هورمونامونه نه خودمون... تا وقتی سن بلوغت نگذشته اصلا وارد رابطه نشو خواهرانه و دلسوزانه خواهش میکنم ازت😂

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌
مشاور برو. با مادر و پدرت  خودت یا اون صحبت کن.   من نمی دونم.

عزیزم استارتر که ازقصد رابطه رو شروع نکرده که بعد ولش کنه

رابطه واسه اینه کع قبل ازدواج همدیگرو بشناسن اگه همو دوس ندارن کات کنن

گفتم تو آدما رو نمیشناسی یهو وسط راه یکی رو بیشتر از تو دوس داشته باشم میزارم میرم

چقدر بده که تو زندگی سعی نمیکنی آدم متعهد و وفاداری باشی اینمورز باشه شاید تو مسیر زندگی همیسه به شخصی رو به رو بشی که بیشتر دوستش داشته باشی باید قبلیا رو بذاری بری؟

حسه دیگه یهو از بین میره🥲

حس یهویی از بین نمیره اگه وابستش میشدی اون ولت میکرد چی ؟

حاضرم شرط ببندم یه لحظه نبینیش دیوونه میشی خودت

ببین میتونی بگی مامان و بابام منو میخوان به زور شوهر بدن یا فهمیدن رابطمونو و گوشیمو ازم میگیرن و نمیزارن بیرون برم و خططو عوض کن یا کلا گوشیتو

چشم ها دریچه ی روحن!...

و منی ک از شوهرم کتک خوردم سر اینکه شام ۵ دیقه دیرتر آماده شده و نمیدونم گریه کنم یا بخندم؟؟؟تروخدا با یکی باشید ک نخورید سنتی ازدواج کنید همشم بد نیست ولی خب اگه با عشقم ازدواج کرده بودم لااقل دوسم داشت

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
و منی ک از شوهرم کتک خوردم سر اینکه شام ۵ دیقه دیرتر آماده شده و نمیدونم گریه کنم یا بخندم؟؟؟تروخدا ...

😐😐😐😐توهم نگاش کردی هیجی نگفتی یا حسابشو گذاشتی کف دستش؟😐💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

😐😐😐😐توهم نگاش کردی هیجی نگفتی یا حسابشو گذاشتی کف دستش؟😐💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

بخاطر دخترم سکوت کردم ک بیشتر نترسه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲