2789
عنوان

تموم شد💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون 20من17

ای بابا دختر خیلی سنت کمه ازدواج که نکردی بگی جدا شدم بیچاره شدم والا مردم جدا میشنم بعدش خوشبت میشن تد که دیگه ازدواجم نبوده انقدرررررر کیس های بهتر از این میان که اینو یادت میره الان یکم بشین گریه کن عادیه اروم اروم یادت میره 

به نظر من درس بخون پیشرفت کن تا کیس های بهترم بیان سراغت الان وقته پیشرفته

من رابطه سه سالم کات شد رابطه دوساله با یکی دیگ اولی کلی حرص خوردم گریه چون سنم کم بود حس میکردم دیگ مثل اون نیست ب صداش نگاهش همه چیش عادت کرده بودم حس میکردم عمرن اگ کسی جاش بگیره ام یکی اومد جاشو گرفت طوری ک گفتم چقد احمق بودم با اون دوست بودم اینا همش برات تجربه میشه سنتم کمه احساسی سعی نکن نباشی :))))

متاسفم💔 دختر خالت میدونه ک قبلا با تو بوده

تاپیکموبخون

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اون 20من17

تازه اول این ماجرا هاست ول کن همه که قرار نیست باهات بمونن آنقدر میان و میرن که لایقت برای همیشه پیشت میمونه یکم حالتو خوب کن بیرون برو آدم های جدید ببین ورزش کن ولش کن

همه چی خوب میشه تلاش کن 
ب درک ک تموم شد برات مهم نباشه این جمله رو بگو ب درک ب کتفمم ب جهنم 😹 ولش کن بابا تا دلت بخواد آدم ...

گفتن اینکه الان بگه به درک که رفت راحته ولی بی تاثیره 

باید خودشو خالی کنه 

هرکسی بهتره که تو شرایط های بد چه شکست عشقی و کات چه داغ دیدن یا هر شرایط بد دیگه ای باید با غصه خوردن گریه کردن و استراحت و چیزای دیگه خودشو خالی کنه 

شعار دادن و جوگیری کسی رو آروم نمیکنه، اوایل حال بد

البته کلا میگم اینارو مگرنه تو هم میدونی اینارو😅💕

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂