2777
2789
عنوان

بی خوابی های کودک یک ساله

8451 بازدید | 23 پست

دخترم ۱۵ماهشه بیدار شدن شبانش واقعا داره دیگه کلافم میکنه .. نمیدونم چرا بیدار میشه شبا و گریه میکنه.. یکی میگ وابستگیه یکی میگ رفلاکسه یکی میگه الرژیه یکی میگ دندونه یکی میگ دل درده... ولی من همه راه ها رو رفتم شبا بهش داروی دل درد دادم . نبات داغ و نعنا دادم . استا دادم . دیفن هیدراین دادم .نئوتادین دادم .. دارو رفلاکس دادم حتی ی دوره سفکسیم خورد گفتن عفونت ممکنه باشه گفتن چسبندگی داره و پماد زدم یه مدت. ازش جدا خوابیدم ولی هیچکدووووم موثر نبود . کاش میتونستم از اعماق وجودم دااااددد بزنمممم 🤐🤐🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم اینطور بودم

الهی بگردم

مادر و پدرم واقعا اذیت میشدن

حتی مامانم که دیگه نمیدونست چمه با من می‌نشست گریه میکرد

اگر نزاری روز بخوابه چی؟ 

خسته اش کن در طول روز

شاید اخیرا از چیزی ترسیده

بچه منم همینجور بودعزیزم بهش شربت بی بی سد آروم شد شربتش گیاهی توکه همه نوع شربت دادی امتحان کن فقط ...

دکتر تلفنی زگ زدم اینم اتفاقا گفت بدم ولی با دارو رفلاکسش همزمان شد فعلا ندادم 

بعضی وقتا نق هست بعضی وقتا ناله ی بارم کلا بیدار میشه قشنگ گریه میکنه هی پهلو به پهلو میشه

روزا خیلی بدو بدو میکنه؟ بچه هایی ک روز خیلی فعالیت کنن شب بد خواب میشن. ی راه دیگه امتحان کن اگ ماست و شیر زیاد میخوره چند روز بهش نده ببین‌چطور میشه