2777
2789

ما ی گیاه داریم بهش میگیم لیزَک میجوشونیم و آبشون با همون گیاهشو که غلیظ شده میخوریم بعد شروع به دویدن میکنیم عالیه 

البته کیلویی یک میلیون و هفتصد هستش😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا باید رفت برای سنگ شکن؟چقدر طول میکشه؟ خیلی میترسم

من بیمارستان رفتم گلم

میگن اگه قبلش مسکن استفاده کنی راحته

من نمیدونستم و خب دردش شدید بود برام

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما ی گیاه داریم بهش میگیم لیزَک میجوشونیم و آبشون با همون گیاهشو که غلیظ شده میخوریم بعد شروع به دوی ...

کجاهست گلم این  گیاه ، برای خرید

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
کجاهست گلم این  گیاه ، برای خرید

هست بیشتر استان کهگیلویه و بویراحمد داره از این گیاه منتها ی سریال گیاه دیگه ایی جای این گیاه میدن به مردم ما خودمون اصلشو داریم و می‌فروشیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

داری دفع میکنی؟  چند وقته سنگ شکن شدی؟ من ۹ میل لیزری سنگ شکن کردم دفع کردم  تو ی لیوان ...

برای من از این دستگاه ها بود ک میزاره پهلوت جرقه میزنه شوک میده

میگفت سنگ شکن برون اندامی

دو روزه سنگ شکن کردم

ولی چیزی دفع نشده

فقط روز اول اندازه ی بطری نوشابه کوچیک آب گل آلود دفع کردم

سنگ کلیه مساله مهمیه... 

حتما باید سونوگرافی بروید تا وضعیت سنگ مشخص بشه...

ممکنه سنگ مسیر را مسدود کنه و بدون علامت و درد بعد مدتی کلیه نابود بشه... تو این حالت کلیه کاملا از دست میره...

اگر سنگ کوچیک باشه معمولا با مصرف مایعات فراوان و قرص سیستون که قرص فوق العاده ایی هست دفع میشه...

اگر سنگ بزرگ باشه و داخل کلیه باشه، بهترین زمان برای سنگ شکن است....

وقتی سنگ کلیه حرکت کنه و بیاد پایین و بخواد وارد حالب بشه دیگه سنگ شکن جواب نمیده و باید با عمل از طریق مجرا درش بیاورند...

اینکه به زور بخواهیم حتما سنگ را دفع کنیم... ممکنه سنگ بزرگ دفع بشه ولی تو مسیر حرکتش کلیه را ممکنه داغون بکنه...

من دکتر نیستم ولی چون بارها تجربه سنگ کلیه و سنگ شکن و حتی دفع سنگ داشتم. اینها را از دکترم شنیدم.

درد سنگ کلیه داروهای تزریقی قوی لازم داره که باید دکترتون بده و آب رو آتیش هستند.

من آخرین بار سنگ ۸ میلیمتری داشتم تو ناحیه دیستال حالب راست ناحیه uvj دو ماه دکترم تحت نظر داشت و هر ماه سونوگرافی کردم که یکوقت مسدود نکرده باشه و چون مسیر را نبسته بود دکتر دارو داد ولی دفع نشد قرار شد به روش جدید tul که از روش بسکت جدیدتر بود از مجرا عمل کنم که بالاخره سنگ بزرگ دفع شد.

بعد دفع هم باز مهمه سونوگرافی کنی که کلیه وضعیتش چک بشه. اینکه سنگ دفع شده و درد نداری هم دلیل نمیشه سونو نکنی، کلیه خیلی مهمه...

سونوگرافی هم جای خوب برو من سنگ داشتم دوبار سونو رفتم نفهمید جای خوب رفتم آنی فهمید.

برای من ۷ میل بود رفتم سنگ شکن الان نمیدونم درد سنگ شکنه یا تو کلیه م سنگ باقی مونده از کجا ...

اینکه بعد سنگ شکن درد دارید خبر خوبی هست. یعنی شن ریزه ها و سنگ پودر شده داره دفع میشه...

من بعد سنگ شکن درد امانم را برید...

شیاف مسکن هم جواب نداد...

دکترتون باید تجویز کنه... سرخود دارو و آمپول نزنید... شرایط هر کسی فرق میکنه و اینو پزشک میدونه... دکتر من اگر اشتباه نکنم آمپول پیروکسیکام داخل عضله داده بود که یکی زدم آنی درد رفت. گفته بود در صورت درد شدید داخل عضله. سرخود آمپول و دارو مصرف نکنید عوارضش را نمیدانید شاید برای من اوکی باشه برای شما اوکی نباشه. 

دفعه دوم که منتظر دفع سنگ ۸ میلیمتری بودم دکترم آمپول کتورولاک داده بود که موقع درد شدید داخل عضله بزنم. که خوشبختانه سنگ به این بزرگی بدون درد دفع شد. ولی یادمه موقع سنگ شکن یک توری ریز گرفته بودم و روزی که شبش بعد سنگ شکن درد داشتم و آمپول فکر کنم پیروکسی کام داخل عضله زدم موقع ادرار کلی پودر سنگ داخل توری ریز گیرافتاد و فهمیدم که علت درد همین پودر سنگهای خرد شده بوده که حرکت کرده بودند و به مثانه رسیده بودند.

کجا باید رفت برای سنگ شکن؟چقدر طول میکشه؟ خیلی میترسم

تهران بیمارستان خاتم الانبیا عالیه فقط صبح خیلی زود برو که همون روز انجام بشه...

اصلا درد نداره....

برون اندامی فکر کنم اسمش ESWL بود

بعد از سنگ شکن موقع دفع خرد شده ها درد داره که اول شروع درد آمپول ضد درد که دکتر داده بزنی بدون درد میشه... قرص و شیاف فایده نداره

من یه کلیپ دیدم ۱ پیمانه جو پوست کنده رو بشور تمیز بشه . ۲۰ پیمانه آب  نیم ساعت بجوشه ابش قرمز میشه بعد صاف کن بخور  خودم یه مدت استفاده می‌کردم نمیدونم تاثیر داشته یا نه ولی کلا دو سری بدجور سنگ کلیه اذیتم کرد گدو سالی میشه ارومم

خداروشکر که داری راحت میشی دکتر به منم گفته برو یه ساله نرفتم اگر نرم چی میشه؟هزینتون چقدر شد؟

حتما سونوگرافی کنید و پیگیری کنید. 

مواردی بوده بدون درد و بدون علامت طرف پیگیری نکرده و چون درد و علامت نداشته، سونوگرافی نداده و بعد کلیه را از دست داده... هزینه به محل و سالش بستگی داره... الان نمیدونم چقدر هست ولی به حسابداری بیمارستان زنگ بزنید و قیمت بگیرید. اگر بیمه داشته باشید هم قیمت با بیمه را بپرسید.