2777
2789
عنوان

این ازدواج سر انجامی داره?

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
چرا ?

بچه زیاد میخواد ینی براش مهم نیست که خانم با هر بار زایمان چقدر آسیب می‌بینه

موافق کار بیرون خانم نیست ،ینی آزادی تو انتخاب کار نداری

میخواد کارشون ول کنه ینی ثبات شغل نداره 

اینا همش می‌تونه یه اخطار بزرگ باشه...

حالت خاص نیست . یه زندکی معمولی میشه . ولی چون مذهبیه یه مقدار نگران کنندست. این روزا از افراد مذ ...

آدمی ک واقعا مذهبی باشع آدم خوبیه ..دروغ نمیگه ‌..غیبت نمیکنه..دل کسیو نمیشکونه..

ک همچین فردی واقعا تو این دوره کم پیدا میشه ..

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخالف نیست ولی میگه تو خونه پروزه بگیر انجام بده

دوست من پروژه ای تو خونه کار می‌کنه راضیه پول خوبی هم میگیره ،

ولی بدیش اینه که کارش به چشم نمیاد یعنی هیچ کس اونو به چشم شاغل نمی‌بینه 

لطفا اگه قصد رفتن پیش مشاور رو دارید خیلی تحقیق کنید و یک مشاور با تجربه و معروف رو انتخاب کنید.پیش ...

مشکلم همینه که رفتیم مشاور که گفت ۶۰ درصد بهم میخورید و خیلی امیدواری نداد گفت مشروط به اینکه مهارت هارو یاد بگیرید میتونید ازدواج کنید

یه چیزی بگم  چیزای مهم با اینجا تصمیم نگیر  من همچین کاری کردم دودش داره میره تو چشمم

اینو حق گفتی🤣

اخه هرکس با دیدگاه خودش نظر میده 

الان یکی میاد طبع مذهبی داره میگ اره داره 

اونم ک طبع مذهبیش پلیینه اه و پیف میکنه 

از غیر مذهبی ها چه خبرای خوبی شنیدی؟؟ خوب و بد همه جا هست

غیر مذهبی خبر بدش به چشم نمیاد چون ادعایی نداره .

ولی بعضی مذهبیای مطرح و معروف تاکید میکنم بعضیاشون بر خلاف ادعاهاشون اگه خبر بدی ازشون بیرون بیاد بولت میشه متاسفانه .

غیر مذهبی ها خبرشون سر و صدا نمیکنه

بچه زیاد میخواد ینی براش مهم نیست که خانم با هر بار زایمان چقدر آسیب می‌بینه موافق کار بیرون خانم ن ...

ول کردن کارش الان نیست سه چهار سال دیگه وقتی جاپاش توی اون شعل جدید سفت شد عوض کنه

بچه اره دیگه اعتقادش اینه که بچه زیاد بهتره برای خود بچه ها نیگه کمکم می کنم

برای کار هم الان مشکلی نداره ولی میگه بچه دار که شدیم دور کاری باشه تا کنار بچه ها باشی

غیر مذهبی خبر بدش به چشم نمیاد چون ادعایی نداره . ولی بعضی مذهبیای مطرح و معروف تاکید میکنم بعضیاشو ...

مذهبی ها هم همه معروف نیستن این در مورد همه صدق می کنه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

اینو حق گفتی🤣 اخه هرکس با دیدگاه خودش نظر میده  الان یکی میاد طبع مذهبی داره میگ اره داره&nb ...

گوه زدم تو همه چی بخداا 

کاش میشد زمانو برگردوند عقب🥲

دعا کن واسم همه چیز درست شه

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

نه الان مشکلی نداره ولی بچه که اومد میگه تو خونه 

من باشم اینو نمیپسندم

نمونش رو تو اطرافیان دیدم خانم بعد این همه تحصیلات تا مقطع دکترا و قبول شدن تو یه آزمون سخت کاری،  با باردار شدن اجازه کار ازش گرفته شد... 

اینجا باید خودت تصمیم بگیری واقعا

مثلا من اینکه خودش الان شرایط ثابت کاری نداره نگرانم میکنه،  اینکه چنددرصد قراره بگیره براش

اینکه آزادی برای کار کردن خودم ندارم نگرانم میکنه

اینکه خانوادش سطح پایین ترن فردا تو ارتباطشون با خانواده خودم دچار مشکل نشن از بابت یه سری اعتقادات یا رفتارا

تازه بچیزیم که هست ممکنه الان  ویژگی های خوبش بیشتر از بدش به چشمت اومده

مورد بعدی من سعی میکردم با یه ادم منعطف از نظر اعتقادات ازدواج کنم شاید من یکسال دیگه نظرم عوض شد شاید مثلا خواستم چادرمو بردارم، اینجوری نشه کل زندگی بپاشه

2790
2778
2791
2779
2792