2777
2789
عنوان

بچه ها پسرای عرب چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 29 پست
ایرانین ابادانیا ولی از قوم عرب مثل من که از قوم لرم اونا هم همینطور

وصلت نکن ریسکش زیاده اونا ب زن بها نمیدن خصوصن ک از قومشون نیست

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
وصلت نکن ریسکش زیاده اونا ب زن بها نمیدن خصوصن ک از قومشون نیست

والا من این چند سال 

هر وقت رفتم خونه ی دوستم احتراممو نگه داشتن 

زن و دختر دوستن

پدرش حتی دید من گریه میکنم اومد بالای سرم گفت دخترم چشه آب بیارین  براش😂😂

هیچ وقت ندیدم برادراش 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من این چند سال  هر وقت رفتم خونه ی دوستم احتراممو نگه داشتن  زن و دختر دوستن پدرش ...

چرا حس کردم بهت بر خورد

شناختمو برات گفتم خود دانی

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
والا من این چند سال  هر وقت رفتم خونه ی دوستم احتراممو نگه داشتن  زن و دختر دوستن پدرش ...

برادراش نگاه کنن 

البته مذهبی نیستن ولی خب همیشه وقتی من خونشون بودم یا توی اتاقشون بودن یا سرکار 

حالا داداش بزرگش این دوستم بهش گفته من این مدت خوشم اومده از فلان رفیقت بهش بگو اگر مشکلی نداره به مامان بگم با مامانش صحبت کنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
چرا حس کردم بهت بر خورد شناختمو برات گفتم خود دانی

نع عزیزمممم😁😁

یهو پست خودش اومدددد ادامشو نوشتم الان این چ حرفیههه‌

نع عزیزمممم😁😁 یهو پست خودش اومدددد ادامشو نوشتم الان این چ حرفیههه‌

خب همه ک مث هم نیستن عزیزم پناه بر خداا

ببخشیدد چ خبره اینجااا مگ ایرانیهاا  ترکا لرااا این قشرهااا اگ دوس داشته باشن توانسو داشته باشن نمیرن زن دوم بگیرن 

یا از نظر اخلاق این قشرهاا همه خوش اخلاقند فقط عرباا اخلاق ندارن توهرطایفه ای گند اخلاق هست به یه قشر ربطش ندید توهین نکنید

والا من خودم عربم بابام عربه مامانم عربه  بی احترامی ندیدم همیشه دستودلبازن  برای ارامش زنشون تا جایی ک بتونن همه کار میکنن 

زناشون هم پابه پای مرداشون هستن 

این دید شما سطحیه از بیرون فقط دارین نکاه میکنین همه قشرهاا این خصوصیات و اخلاقو دارن تنها مربوط به یه قشر نمیشه 

ببین بستگی داره چقدر تفاوت فرهنگی داشته باشین، اونا تو شهر شما بزرگ شدن؟

من از یه شهر بزرگ رفتم یکی از شهرهای نزدیک آبادان برای زندگی، اینقدر تفاوت فرهنگی دیدم با عربا ، کلا باهاشون حال نکردم یکم تو تمیزی استانداراشون ضعیفتره، تو زندگیاشون خیلی طبق اصول پیش نمیرن، خیلی آسون می گیرن همه چیو،پس انداز اینا اکثرا براشون معنی نداره تو لحظه میخورن و میپوشن و کیف میکنن، بعضا دختراشون زود ازدواج میکنن، مرداشون توی کار تنبل بازی درمیارن البته این نظر یه غریبه ست خودشون که خیلی حال میکنن با سبک زندگی خودشون 😄

ببین البته خیلی مهربون و خونگرم هستنا

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
هعی  غریبه هم نیست  داداشِ رفیق صمیمیمه  ولی خب چیزی زیاد راجبش نمیدونم.

یه مدت برا اشنایی برید بیرون مطمئن باش پسر عربا اهل نقش بازی کردن نیستن با دوسه بار بیرون رفتن خودش رو نشون میده توهم زرنگ باش وغیره مستقیم امتحان ش کن طوریکه بهش برنخوره

چرا گمونم بی راه نمیگه شنیده ها از قدیم الایام تا حالا همینه دیگه درموردشون

از قدیم الیام شنیده رو کاری ندارم من باهاشون زندگی کردم ،خوب بود داره 

احترام به زن یه چیز ذاتی وانسانیه اونی که ذات داره و انسانیت فقط تو ترک ،فارس و.... نیست عربها هم دارن