2777
2789
عنوان

من زشتم

177 بازدید | 26 پست

این حسیه ک هر وقت مدام جلوی اینه میرم پیدا میکنم اخه چرا بیشتر نوجوانای الان اینقد والا دافم گذشتن ولی من شبیه اسهال میمونم الان عکس بچگیمو با الانم مقایسه کنم باورم نمیشه تعریف نمیکنما ولی بچه بودم خیلی خوشگل بودم ولی الان اینجوری شدم حس میکنم بخواطر وزنمه ولی وزن زیادیم ندارم 56 کیلواام قدم ۱۵۶ البته یکی از مشکلات دیگم همی قدم درسته زشتم بجا ولی دیگه حتی قدم ندارم اخه چرا یعنی میشه منم یروزی زیبایمو بدست بیارم صورتم پر جوشه ولی برنم زیاد فرقی ندارم دماغم بزرگتر شده چشام کوچیک تر صورتم خیلی بزرگه یعنی احتمال داره برا وزنم باشه الانم تو رژیم واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم افسردگی گرفتم مثلا دیروز خالم میگفت بچه بودی خوشگلتر بودی نمیدونم چرا الان اینجوری شدب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد بنفس=۰

بهش اعتماد به نفس بده ديگه با احساست منفيش مبارزه كن😐

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
بهش اعتماد به نفس بده ديگه با احساست منفيش مبارزه كن😐

پس ت کی هستی فعلا نوبت ت باشه من خوابم میاد🗿🗿🗿

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 

ببين ناراحت نباش من عضوانجمن مبارزه با احساسات منفيم همينجورى از تو گوشيم بغلت ميكنم😁💕

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
پس ت کی هستی فعلا نوبت ت باشه من خوابم میاد🗿🗿🗿

من با انرژى منفيش مبارزه كردم نوبت توئه ببينم بلدى🤡😐

ممنون💛خیلی خوبی

💕💕