2777
2789

دیشب شوهرم اومد دنبالم و بعد از ۲۰ روز منو دید

گل خریده بود و خیلی مهربون رفتار میکرد.حرف میزد گاهی گلایه میکرد از اینکه تو این ۲۰ روز تنهایی اذیت شده و اینجور چیزا از ساعت ۸و نیم رفتیم تا ۱۱ونیم

هی‌میگفت برگرد بدون تو دارم اذیت میشم و اینا

ولی من خیلی رو نمیدادم حرف‌می زدم ناراحتیامو بهش میگفتم ولی خیلی معمولی و بدون‌احساس

شام منو برد پیتزا و پسته تازه که خیلی دوست دارم رو خرید و این چیزا

آخر که میخواستم برگردم خونه پدرم گفت یعنی نمیای خونه؟آخه چرا بیا بریم خونمون گفتم تا مستقل نشیم و از اون خونه درنیایم من نمیام اون خونه.

من شرطهام رو روی کاغذ نوشته بودم.وقتی منو رسوند جلوی در خونه پدرم شرطامو دادم بهش گفتم برو خونه بخون.گفت میترسم شرطات چیزی باشه که من نتونم و نپذیرم بدتر ازت ناراحت بشم و بینمون فاصله بیوفته

گفتم عزیزم هیچ اشکالی نداره بدون عصبانیت و زاویه داشتن بخون.یا قبولشون میکنی و من برمیگردم یا تهش جداییه دیگه.

خلاصه با کلی اکراه گرفت و خداحافظی کردیم

واکنش بعد از شرطاش رو تو تاپیک بعدی بگم؟خیلی زیاد شد

همینجا بگو 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

همینجا بگو فرقی نمیکنه دورهمیم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم