2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم 90 درصد کسایی که گفتن عشق  زیر 25 سال هستن   اونایی هم که گفتن پول یا متاهل ...

اینو باید کسی جواب بده که پول به اندازه کافی داره و عشق هم تجربه کرده

وگرنه کسی که بی پولی زیاد کشیده احتمال اینکه بگه پول خیلی زیاد بیشتره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین اگر میگفتی علم یا پول من صد در صد میگفتم پول 

چون چقدددددددددر انسان تحصیلکرده الان داریم که زیر دست پولداران 😔 دوره زمونه جوری شده که با پول میتونی یه عالمه مدرک و علم و کلاس و عزت و احترام واشه خودت بخری 

اما همه اینا رو داشته باشی و پول نداشته باشی انگار که هیچی نداری 

منتها شما گفتی عشق یا پول 

و من بی برو برگرد میگم عشق 

زمانی که من عاشق همسرم شدم تازه استخدام شده بود و خودش بود و یه پراید قراضه که تازه اونم با وام خریده بود😁

وقتی اومد خواستگاریم بابام همین که شرایطش رو دید سریع گفت نه با اینکه دید مدرک تحصیلی و شغل خوب داره 

ولی گفت نه چون پول نداشت 

میگفت تو توی پول بزرگ شدی نکن دختر خودت رو بدبخت نکن و.... 

ولی همسر منو از در بیرون میکردن از پنجره میومد😅

یک ول نکنی بود بچه 

بالاخره بعد از 4 یا 5 بار خواستگاری رسمی و غیر رسمی بابام با کلی شرط و شروط و مهریه سنگین قبول کرد 

الان 11 ساله ازدواج کردیم و یه دختر خانم ناز داریم

خیلللللللی باهاش حالم خوبه 

تو این سالها هیچی برام کم نگذاشته‌ از هیچ لحاظ 

با همه وجودش عاشقمه 

از بحران بی پولی هم عبور کردیم😁

الان وضع مالی خوبی داریم و  هم خودم هم خودش هم دخترمون هر چی میخوایم داریم و توی رفاه هستم 

همسرم خودش رو ثابت کرد به همه و الان عزیز دردونه بابامه 

همه این کارا رو عشق کرد☺️

صد بار دیگه به عقب برگردم تو اوج بی پولیش عاشقش میشم❤️

.Pain🔥you made me a believer

اینو باید کسی جواب بده که پول به اندازه کافی داره و عشق هم تجربه کرده وگرنه کسی که بی پولی زیاد کشی ...

این که شما گفتی هم تا حدی درسته ولی من رو این حساب گفتم که اغلب زیر 25 ساله ها تو عالم عشق و عاشقی و رویابافی هستن 

ولی 32 به بعد که یا مزدوج هستن یا به یه پختگی نسبی رسیدن، میدونن عشق و عاشقی فایده نداره پول هست که اکثر جاها کار راه بندازه 

و اینا خیلی به این که طبق حرف شما هم پول داشته یا عشق تجربه کرده چندان مربوط نمیشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
الان تو باشی چه میگی

بالاتر اول جوابم رو تو یه کامنت گذاشتم   

گفتم قطعا پول 

عشق کیلو چند   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
اگه درست خرجش کنی و سرمایه گذاری چرا تموم میشه!!!! ؟

پول کلن تمام میشه. از ۱۰ تا ۱ چه اروم برگردی عقب. چه با سرعت. اول و اخر تمام میشه

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
عشق. اگر پیشت بمونه تا اخر عمر  ولی پول تمام میشه روزی

والا هر چقدر هم بهم وفادار باشید تا یه مدت لذت میبرید بعد نیازهایی پیدا میشه که قطعا براش به پول نیاز هست ولی نباشه انقد به هم میپرید که عشق جاشو به دعوا و جر و بحث میده 

پس بیا و پول رو انتخاب کن و برو عشق و حال در کنارش عاشق هم شدی بیشتر بهتون خوش میگذره چون پول دارید خرج کنید و حالش رو ببرید