2777
2789
عنوان

جن و جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافیان من اصلا تا میگی فک میکنن الان جن بهشون حمله میکنه میترسن😑🤣

نه ببین از یه نفر بپرس در همسایه کسی نگو برای خودت میخای بگو یه آشنامون ازدواج میخاد بکنه هر بار جور نمیشه احتمالا طلسم کردنش میخاد بره طلسم باطل کنه

🖤

اون قسمت بختک عزیزم بختک وجود نداره

بقیه مسائل پیش اومده در اون حالت هم توهمات خودته که در هنگام بختک یا بهتر بگم فلج خواب برات اتفاق میفته که بخاطر یه سری اتفاقاتی هست که وقتی تو این شرایط هستی در مغزت اتفاق میفته که شامل توهم شنیداری،  لمسی و بینائیه

میترسم

همین ترستو نگه دار تا زندگیتو خراب کنع😐

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#ختم_فوق_العاده_مجرب

#باطل_السحر

#رفع_سنگینی

#عدم_کارکرد_سحر

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام سادات خانم میخواستم چهله ای بدین که هرچی سحر و جادو و دعا توی زندگیمه باطل بشه و دیگه هیچ سحر و دعایی روی من اثر نکنه ممنونت میشم🙏🙏🙏

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۴۰روز نیت

۱سوره جن

آیات ۱۱۷تا۱۱۹اعراف هرکدام ۳مرتبه

آیه ۳۵قصص ۱۴مرتبه

آیه ۳۳الرحمن ۷مرتبه

۱دعای عدم کارکرد سحر❌👇

اللَّهُمَّ رَبَّ مُوْسَي وَخَاصَّهُ بِكَلَامِهِ،وَهَازِمَ مَنْ كَادَهُ بِسِحْرِهِ بِعَصَاهُ،وَمُعِيْدَهَا بَعْدَ الَعْوْدِ ثُعْبَاناً،وَمُلْقِفَهَا اِنَّكَ أهْلَ الأفْكِ،وَمُفْسِدَ عَمَلِ السَّاحِرِيْنَ،وَمَبْطِلَ كَيْدِ أهْلِ الفَسَادِ،مَنْ كَادَنِي بِسِحْرٍ أوْ بِضُرٍّ عَامِداً أوْ غَيْرَ عَامِدٍ،أعْلَمُهُ أوْلَا أعْلَمُهُ وَأخَافُهُ فَاقْطَعْ مِنْ أسْبَابِ السَّمَاوَاتِ عَمَلُهُ حَتَّي تُرْجِعَهُ عَنَّي غَيْرَ نَافِذٍ وَلَا ضَارَّ لِي،وَلَا شَامِتٍ بِي،إنَّي أدْرَأُ بِعَظَمَتِكَ فِي نُحُورِ الأعْدَاءِ،فَكُنْ لِي مِنْهُمْ مُدَافِعاً أحْسَنَ مُدَافَعَةٍ وَأتَمَّهَا يَا كَرِيمُ

آیه ۲۳فرقان ۶مرتبه

هدیه چهارده معصوم علیهم السلام

فوووووق العاده مجرب است جهت باطل السحر و دفع سنگینی و عدم کارکرد سحر مفید است✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

خواهرم لایک نکن🤕😐❤
اطرافیان من اصلا تا میگی فک میکنن الان جن بهشون حمله میکنه میترسن😑🤣

خاستی درخواست دوستی بده کمکت کنم یکی خوبش می شناسم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

ببین عزیزم این افسردگیه برو باشگاه اهنگای باحال بذار پیاروی کن .سعی کن فقط یک ساعت شادباشی بابچه ها بیشتر وقت بگذرون فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی هرموقع دلت گرفت گریه کن بنویس ولی پاشو از جات بعدش کارای خونه رو انجام بده اینو بدون نهایتا یک سال بتونه نامزدت تحملت کنه بعدش مجبوره جدابشه ازت دعا و طلسمو اینارم بیخیال. اصلا بیا یچیزی یادت بدم برو قیلاب بخر باسرکه ۷تا شب۴شنبه بریز دور اتاقت تمام . من بودم خودم اینجوری