2777
2789

🥺چند روزه یادم به رختکن سالن والیبال راهنمایی بودیم افتاده.داشتم لباس عوض میکردم تی شرت رکابی مانندی تنم بود یهو همکلاسیم گفت وای خدا بدنت چیشده .تمام بازو هام سیاه جای دندونای مامانم بود .آروم بودم معدلم زیر نوزده نبود هیچوقت اما مادرم از خانواده فقیری با بابام که خیلی پولدار بود ازدواج کرده بود مامانم به عالم و آدم شک داشت همیشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه امتحان ادبیات داشتیم دستم از درد جای دندونای مامانم درد شدیدی داشت با بغض می‌نوشتم با درد 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
اره کم بیش کتک خوردم اما بیشتر تحقیر میشدم مقایسه‌ و تو سری خور

منم همه اینا و کتک

وای باورم نمیشه😪😫

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
آخ گاز چرا می‌گرفت ؟؟؟ چجوری دلش میومد ربطی به فقر و شکاکی نداشت مادرتون مریض روحی بود 

اره یه بیمار روانی که هنوزم ادامه میده و از نظرش همه مریض هستن و بهش و زندگیش حسادت دارن جز خودش .