2777
2789
عنوان

برا دیدن کسی که از کربلا اومده چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 23 پست
دیگه‌ دوران پتو و کاسه بشقاب گذشته😐 نهایت یه جعبه شیرینی و یا گل

اره بنظرم خیلی هم باکلاس تره 

تو۱۰۰تومن یا نهایت ۲۰۰تومن یه دسته گل طبیعی کوچیک ببری کلاسش بیشتر از یه پتو گلبافت یه میلیونی

آخه مگ طرف زاییده😅

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام بنظرم رسم مزخرفیه ملکه چیزی نمیلریم نهایت یه جعبه شکلات یا شیرینی آخه رفته کربلا نزاییده ...

منم اصلا عقیده به کادو ندارم، ولی نمیخوام دست خالی برم، شیرینی خوبه؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

حرف دلمو زدی  والا تو این بی پولی آدم خرج خودشو به زور میده بعد کادو هم برا هر مناسبتی ادم بای ...

منم اصلا خودمو به زحمت نمیندازم 

از هیچکس توقع ندارم 

مسافرتم میرم سوغات نمیارم مگه خوراکی مخصوص همون شهر رو بیارم و بس

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
منم اصلا عقیده به کادو ندارم، ولی نمیخوام دست خالی برم، شیرینی خوبه؟ 

اره خیلیم عالیه

اره خیلیم عالیه

ممنون عزیزم، والا منم شنیدم کادو هنگ کردم چون نصف فامیلا نزدیک رفتن، اینطوری باید چهار پنج ملیون هزینخ میکردم😐😂

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

ممنون عزیزم، والا منم شنیدم کادو هنگ کردم چون نصف فامیلا نزدیک رفتن، اینطوری باید چهار پنج ملیون هزی ...

نه بابا سخت نگیر همون کاری رو بکن ک فکر می‌کنی درسته 

واقعا الان زمان کادو بردن نیست هم شرایط اقتصادی هم فرهنگ رفته بالا دیگ کسی کاسه بشقاب پتو و همچین چیزایی نمیبره جایی

نه بابا سخت نگیر همون کاری رو بکن ک فکر می‌کنی درسته  واقعا الان زمان کادو بردن نیست هم شرایط ...

درسته عزیزم، شیرینی میبریم پس، شایدم شکلات