2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

128 بازدید | 18 پست

دوستان من پلی کیستیکم دوراول ک دکترقرص نوشت متفورمین واسلاکتون و سیپروترون کامپاندنوشت الان برا باردوم ک رفتم پیشش باز همینا رو تجویزکرده ک بمدت3ماه بخورم. ایا کساییکه تجربشودارن این حرکت دکتر طبیعیه؟؟ 

اسالکتون قرص ضدبارداریه؟

من به مدت چند سال ضدبارداری و اسپیرنولاکتون مصرف کردم بعدش یه خاطر بارداری قطع شد

پلی کیستیک درمان نداره به خاطر عوارضش همیشه باید ضدبارداری بخوری فقط سه ماه یا شش ماه یه بار کنترل میکنن و داروهارو تکرار میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسالکتون قرص ضدبارداریه؟ من به مدت چند سال ضدبارداری و اسپیرنولاکتون مصرف کردم بعدش یه خاطر بارداری ...

اخه من ی دوره سه ماهه برام نوشت الان باز سه ماه دوم باز نوشته همینا رو سوالم این ک مگ ن باید عوض میشدن قرصا

اخه من ی دوره سه ماهه برام نوشت الان باز سه ماه دوم باز نوشته همینا رو سوالم این ک مگ ن باید عوض میش ...

نه چرا باید عوض شن؟ داروی دیگه ای نداره که؟

من چند سال میرفتم دکتر همونا رو دوباره مینوشت 

نه چرا باید عوض شن؟ داروی دیگه ای نداره که؟ من چند سال میرفتم دکتر همونا رو دوباره مینوشت 

اخه ی چند مدل دیگ مث دوفاستون و دیگ هست الان من باید باز اسپیرونولاکتون.. سیپرو... و متفورمین بخورم

نه چرا باید عوض شن؟ داروی دیگه ای نداره که؟ من چند سال میرفتم دکتر همونا رو دوباره مینوشت 

یسوال ذیگ من الان مجردم ازالان متفورمین بخورم برا بارداری ضررنداره برا بدنم

اخه ی چند مدل دیگ مث دوفاستون و دیگ هست الان من باید باز اسپیرونولاکتون.. سیپرو... و متفورمین بخورم

دوفاستون رومعمولا وقتی میدن که میخوای باردار شی 

اگه پریودات منظم باشه کلا نمیدن

به من تا حالا ندادن

دوفاستون رومعمولا وقتی میدن که میخوای باردار شی  اگه پریودات منظم باشه کلا نمیدن به من تا حال ...

دکترا ادمو میترسونن میگن پلی کیستیکا سن کم بایدباردارشن ک بتونن مادر بشن

منم پلی کیست بودم الانم دو تا بچه دارم😎اگه مشکل هورمونی نداری فقط پلی کیست هستی قرض نخور فقط روزی ۲ الی ۱ساعت حتما پیاده روی داشته باش روغن اصل سیاه دانه رو که کاملا سیاه هست بخر روزی ۲بار صبح و شب از ناف تا پایین بمال پریودات منظم میکنه با گرم کردن رحمت.مصرف سردیجات هم کم کن.من ۱۵ ساله اینجوریم .البته حتما باید کنترلش کنی چون تخمدان بزرگ میکنه یا ممکن میبرم بشه.من هر روز روغن کاری دارم😁