2789
 الله و اکبر  عیزم ماشالله ب قول خودت سنت بزرگه نمیبینی پسره؟ یه دختر بین پسر چیکار میک ...

عزیزم هی خواستم چیزی نگم دیدم همین جوری پیش میری، تو یه جامعه ایم رو همه تاثیر میزاره.

یه جوری از عقل دم میزنی انگار مساله ی انرژی لیاپانف و معادلات ماکسول حل کردین! یا مثلا اینا خیلی مقید و مذهبی ان یه دختر تو گروهشون نمیره!‌ یا مثلا همه میشناسنشون کسی نباید سوال بپرسه! نمیدونم پسرن دو جنسه ان چین. مهم هم  نیست. من که گفتم خوش باشین، مبارکتون باشه. دیگه ریپ نزن.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
عزیزم هی خواستم چیزی نگم دیدم همین جوری پیش میری، تو یه جامعه ایم رو همه تاثیر میزاره. یه جوری از ع ...

نه دیگه نشد هرچی بگی بعد بگی ریپ نزن؟ نشد دیگه 

الان تو داری میگی اینا دو جنسه هستن...اولا اینکه درست حرف بزن خب؟ من به علایق تو توهینی چیزی کردم؟ فقط یچیزی کاش بلد بشید به علایق و سلایق احترام بزارید...

نشد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه دیگه نشد هرچی بگی بعد بگی ریپ نزن؟ نشد دیگه  الان تو داری میگی اینا دو جنسه هستن...اولا این ...

توهین نکردم، سوال پرسیدم. خیلیا هم مثل من فک کردن دخترن! 

خدا حفظشون کنه. منم باید میدونستم این چه گروهیه، چون هم دختر دارم هم با دخترای نوجوان سروکار دارم. باید دنیاشونو بشناسم. لازمم میشه.

بای بای

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...