2789
بله خوش اومدی 

مرسی

معرفی میکنین؟

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره گلم خوش اومدی❤

مرسی

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

بچه ها نورا فتحی یاریگر هندی رو میشناسید؟ اونم آرمیه همیشه توو پیج ش عکش از جیمین و اعضا میذاره

سلام عشقم 😌 چطوریییی ، خوبییییی 😘💕😍

تو ی آرمی واقعی هستی 😌😂😂

راستی دیدی کاربر هییی زندگی تعلیق شد ؟! 🥺🥺

من میشناسم ، پیجشو دنبال نمیکنم ولی ، واقعا ارمیه 😃😃 

هندی نیست ، ولی چندتا فیلم بازی کرده فقط تو هند 😕

من دریام ۱۹ سالمه وشما

آوا ۱۵ ساله

هعیییی🥲💔💔 دیگه خستم از زندگی کردن بخاطر رفتارای مامانم هرروز  گریه میکنم  دیگه میخوام ...

عزیز دلم بخدا هممون(تأکید می‌کنم هممون) توی زندگیمون به نوعی داریم با یسری مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم، اصلاً ماهیت زندگی همینه!...

ما باید قوی بمونیم و حقمونو از این دنیا بگیریم!

دختر قوی لطفاً هیچ وقت تسلیم نشو💪💙

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"