2777
2789
عنوان

خانمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
آها ممنون خواهر جان 💋

خواهش می کنم من دوره ای که بدن سازی میرفتم به طور خیلی عجیبی اصلا درد نداشتم! خودم هم باورم نمیشد، هي میگفتم الان هاست که درد شروع شه اما دردی نداشتم.. 

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم من دوره ای که بدن سازی میرفتم به طور خیلی عجیبی اصلا درد نداشتم! خودم هم باورم نمیشد، ه ...

اگر لاغر  و کم وزن هم هستید، این مورد هم به صورت جدی روی درد زیاد مؤثره. افرادی با وزن بالا درد چندانی تجربه نمی کنن

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
ممنونم عزیزم بابت راهنمایی 🌹♥️ ولی برای من اینا وقتی تاثیر داره که دردم کم باشه، ولی وقتی دردم زیا ...

میدونم گلی کااامل درکت میکنم شاید خدا این دردو بهمون داده تا یه بار دیگه از رو دوشمون برداره

خواهش می کنم من دوره ای که بدن سازی میرفتم به طور خیلی عجیبی اصلا درد نداشتم! خودم هم باورم نمیشد، ه ...

عه چه جالب

اتفاقا خودم هم یه دوره بدنسازی میرفتم و دیدم که دردم کننده

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
اگر لاغر  و کم وزن هم هستید، این مورد هم به صورت جدی روی درد زیاد مؤثره. افرادی با وزن بالا درد ...

آره لاغرم

شاید هم به خاطر همین باشه

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃