setareeeeeh مدیر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2876 عنوان حس ششم بیا | مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 123 پست بگو فهمیده کار منه یا نهلطفا اگ واقعا حست خوبه بگو فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم 1402/06/12 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setareeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2876 هیچی اونم عادی رفتار میگنه اما سرد توهم عادی باس ببین خیلی سرد برخورد کرد ولی عادی بود ولی خیلی خیلی سرد و عصبی بود🥲🥲بنظرت من چیکار کنم🥲 فقط همون قضیه رو فهمیده یا همه چیو؟ برام دردسر درست نکنه یه وقت بدش میاد ازم دبگه؟ فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
iiiisosn عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 4559 ببین خیلی سرد برخورد کرد ولی عادی بود ولی خیلی خیلی سرد و عصبی بود🥲🥲 بنظرت من چیکار کنم🥲 فقط همو ... نه کامل نمیدونه فک میکنه تویی یعنی خیلی مطمئنع تویی چون تورو دختری دیده ک حسادت بالایی داره یا حالت جنگنجویی واس همین هم عادی باش ریلکس
setareeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 2876 نه کامل نمیدونه فک میکنه تویی یعنی خیلی مطمئنع تویی چون تورو دختری دیده ک حسادت بالایی داره یا حالت ... میدونه من دوسش دارم؟🥲 فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم