2777
2789
عنوان

خوابگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 18 پست
وای نه این چه حرفیه  یعنی نظر دیگران درباره منی که خوابگاهی بودم اینجوریه🤣🤣

نه من خودمم عاشق خوابگاهم فقط میخواستم بدونم جوش چطوره؟اخه خیلی میترسونن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

نگاه ته تهش همجنسگران که خوب تو کاریشون نداری اونا هم ندارن یا مواد میکشن که خب تو نکش یا دوست پسر و اینجور روابط دارن که خب به ما چه دیگه اینا تهش بودن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چرا

ادمایی با فرهنگای مختلف طرز تربیتای مختلف خودت نیستی کنارشون ممکنه مسخره شی بابت عقایدت کارات پوششت حسادت کنن بهت بخوان زمینت بزنن مخصوصا دخترا واقعا خطرناکن بعضیاشون؛ ممکنه بی اجازه دست به وسایلت بزنن بی اجازه سهم غذاییتو بگیرن بخورن شبا دیر بخوابن اونا تو بخوای زود بخوابی، کثیف باشن اهل دوستیای هرشب با یکی باشن و هزارتا مثال دیگه 

توی انتخاب هم اتاقی خیلی دقت کن ترم اول معمولا رندم میفتی با یه عده و باید تحمل کنی ولی همون ترم بقیه رو بشناس و ترمای بعد باهاشون هم اتاقی شو 

لطفا لطفا تو خوابگاه با هیچکس صمیمی نشو و اعتماد نکن رفیق باشه با همه خوبشونو بخواه کمکشون کن ولی سفره دلتو پیش هیچکس باز نکن بذار خوب خوب خوب بشناسی طرفتو بعدش ترجیحا این اعتماد نکردنه و صمیمی نشدنه تا ترم حداقل ۳ باشه