2777
2789
عنوان

شمام یه روز خوشگلین یه روز نه🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضی خانوما تو دوران بارداری خیلی خیلی خوشگل میشن و بعضیا برعکس؟

چون به هورمون هاشون ربط داره

هرچه هورمون زنانه بیشتر باشه زیبایی و شفافیت بیشتره

و هر چه هورمون ها کمتر بالانس باشن و تعادل نباشه زیبایی کمتره

مثلا موقع پریود همه چی مون بهم میریزه

چون هورمونا بالانس نیست پس زیبایی کمتره

اما دو سه روز بعد از پریود یه جیگرایی میشیم که😅😍😂

چون به هورمون هاشون ربط داره هرچه هورمون زنانه بیشتر باشه زیبایی و شفافیت بیشتره و هر چه هورمون ها ...

پس فقط باید چکاپ شد ارعه؟ تا هورمونا متعادل باشن و زیبایی بیشتر

ارهه با این بخش خیلی موافقم  من همچین روزایی کیف میکنم و هی میرم جلو ایینه وای اوج خوشبختیه🥺💕😂

....
پس فقط باید چکاپ شد ارعه؟ تا هورمونا متعادل باشن و زیبایی بیشتر ارهه با این بخش خیلی موافقم &nbs ...

هورمونا رو با ورزش و تغذیه ی سالم میشه متعادل کرد

اگر مشکل جدی نداری چکاب و دکتر و خرج کردن نمیخواد

صبح زود کفش پیاده روی و بدو بدو

بعدم تغذیه سالم 

روغن خیلی کم و سبزیجات و میوه جات زیاد

رازیانه میخوردم خیلی قیافم خوب شده بود صبحا تو آینه فقط به خودم نگاه میکردم😂الان سعی میکنم نگاه نکنم خودمو

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

هی روزگار الان در بدترین چهره عمرم هستم ناراحتم به شدت تحت درمانم نمی دونم چرا این کرم ها رو که دکتر داده هر روز از روز قبل تیره تر میشه لکام

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
صبحا از خواب بیدار میشم صورتم صاف  لبام صورتی و قلوه ای ، بعد یه ساعت دیگه مثل قبل نیس😂

اما حقیقته شب پوست صاف میشه اما دوباره تحت تاتی متابولیسم بدن، مواد زائد شروع به تولید می کنن و مخصوصا جوش ها متورم تر میشن:(

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن.