2777
2789
عنوان

Ivf ای وی اف ۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 26 پست

روز ۸ که رفتم تعداد فولیکولام ۱۳ تا بود گفتم این دارو ها بیشترش نمیکنه گفتن نه فقط با کفیتش میکنه روز ۱۰ سیکل که رفتم فولیکولا خیلی زیاد شده بود تعدادش و گفت تخمدان چپت بزرگ شده و امکان انتقال الان نداری تا دوماه دیگه حالا منظور دوماهه یا دوتا سیکل بگذره نمیدونم 

و بازم چندتایی امپول برای اینکه باز رشد کنه گونال و hmgوشیاف و چندتایی هم امپول برای اینکه امشب بزنم

گفتن برو مرکز پویش رویش برا تسکیل پرونده 

وقتی رفتم مدارک خواست پرونده مشتاق را نظر دکتر ایموونولوژی و مدارک شناسنامه و کارت ملی ازمایشهای خودم 

بعدم چندتایی امضا و اثرانگشت و پزشک همونجا گفت ویزیت کنه اونم یه سری مدارک دید سوال کرد و فرستادن اتاق مامایی من چون مشکل تیرویید داشتم گفتن باید اجازه بیاری که میتونیم بیهوشت کنیم 

به خانمای بالا ۴۰ میگفت باید از دکتر قلب هم برگه بیاری

و پنجشنبه خودم و همسر ناشتا ۶:۳۰صبح باید بریم برا عمل تخمک کشی

امروز صبح با همسر رفتیم برای تخمک کشی همونطوری که گفته بودن کاملا ناشتا شب قبلش ساعت ۶ونیم  شام سبک و میوه خوردیم و دیگه فقط اب صبح هم‌ من قرص تیروییدم‌را به یه قاشق اب خوردم و دیگه هیچی 

اونجا که رسیدیم‌یکم دیگه کارای اداریش را انجام دادیم شوهر نمونه اسپرم داد و من بستری شدم صدام زدن اتاق عمل و بیهوشی و ریکاوری و بعدش سرم وسوزن تو شکم که به همه نمیزدن و چند ساعتی نگه داشتن گفتن باید مایعات بخوری و بیسکوییت سافه طلایی و دست شویی برین رنگ و حجم ادرادتون برای ما مهمه و بعد ترخیص با یکم دارو و مواردی که باید رعایت کنیم و دوروز دیگه برم سونو که ببینن وضعیت تخمدان ها چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظردرد که خیلی دردش زیاده بخصوص معذرت میخوام موقع دست شویی رفتن حتی فرنگی و..فرقی نداره

شیاف مرتب استفاده میکنم اما جواب نمیده 

حالا کیسه ابجوش گذاشتم خیلی ارومم کرد

رفتم برای سونوگرافی بهم گفت تخمدانات خیلی بزرگ شده 

معذرت میخوام استفراغ و نفس تنگی هم داشتم بستریم کردم و بعد یک روز ازمایش و عکس و....سونو و..گفتن اب نیست اما خود تخمدانات خیلی بزرگه مرخص میکنیم اما باز علائم داشتی بیا

بخاطر مشکل اسپرم شوهرم از ۲۹ تا تخمک که از من کشیدن و خیلی اذیت شدم گفتن ۶ تا جنین تشکیل شده😔دعا ک ...

سلام عزیزم

انشاالله همون اول بگیره و نی نی خوشگل خدا بهت بده

برا منم دعا کن این ماه پانکچر دارم

اخرش کدوم بیمارستان رفتی مشتاق اصفهان یا میلاد؟

هزینه اش چقدر شد

ممنون

سلام عزیزم انشاالله همون اول بگیره و نی نی خوشگل خدا بهت بده برا منم دعا کن این ماه پانکچر دارم ا ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت 

مشتاق رفتم ۲۲ تخمک کشی شد و انگار برا اینکه بزارن جنین ها ۵ روزه بشه ۲ هم گرفتن

سلام عزیزم اگه بخوام فریز کنم نمیدونی چند میگیرن؟

بسته به تعداد جنینت داره و اینکه چه تایمی قراره فریز باشه ما بیمه اینجوری بود که پول کامل میدادیم قرار شد حسابداری همونجا بقیش را بریزن به حساب و چون طلبکار بودیم از اون برداشتن نمیدونم چقدر شد

سیکل خیلی بدی بود مرتب دارو قرص امپول و....هر چند روز یبار سونو  و دراخر هم سونو داپلر که گفتن خونرسانی به رحمت ضعیفه و کار بجایی رسید که با روزی ۷ تا قرص  استرادیول و امپول استرادیول و سینال اف بدنم هیچ واکنشی نشون نداد 

و روز ۲۱ سیکل دکتر گفت رحمت خشک شده مثله گچ  و ضخامتت فرق نکرده باید کنسل کرد انتقال را 

💢💢💢💢💢

ضخامت رحم من روز ۱۴ سیکل بدون قرص ۸ بود اما این سری روز ۲۱ با این همه دارو ۷ونیم

۲ دلیل داشت

۱-مک اول سیکل بخاطر تخمک کشی  و مدام سونو دادن و..قارچ کرفته بودم وچون احتمال میدادم انتقال دارم مدام تو سرکه و جوش شیرین و...اینا مینشستم و با سرنگ ...

۲-چون سیکلام ۳۴ روزه بود و من میخواستم بندازم جلو تر و اگه کیست دارم بره چند سری ال دی خوردم که خودش باعث نازکی اندومتر میشه 

قرص استرادیول ایرانی هم که با گچ فرقی نداره و خارجیش هم متاسفانه هیچ جا نیست