2777
2789
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرااا🥺

مبدونی چند هفته‌‌ای؟اگه ۵ یا ۶ هفته باشی بهت میگه ساک تشکیل شده همین جنینی نیست که معلوم باشه

منم بخاطر بتای بالا سریع رفتم سونو گرافی واقعا هیج چیز خاصی نبود  

البته من ۴ هفته و ۶ روزم بود شما اگه سن بارداریت بیشتر باشه الان صدای قلبشو میشنوی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مبدونی چند هفته‌‌ای؟اگه ۵ یا ۶ هفته باشی بهت میگه ساک تشکیل شده همین جنینی نیست که معلوم باشه منم ب ...

من چون نا‌منظمم اصلا نمیدونم کی حامله شدم هیچی نمیدونم فقط عدد بالای بتا ی کم ترسوند منو

شما بتات چند بود؟

من راضیم الان بهم بگه ساک بارداری و دیدم🥺تا قبلش تشکیل بشه و جنین خدا بزرگه🥺

من چون نا‌منظمم اصلا نمیدونم کی حامله شدم هیچی نمیدونم فقط عدد بالای بتا ی کم ترسوند منو شما بتات چ ...

نگران نباش انشالله بیای خبرای خوب بهمون بدی

من پریودم منظم بود دقیقا ۲ روز بعد از موعد ۱۰هزار بود کلی استرس گرفتم رفتم‌سونو کرد گفت فقط ساک نشکیل شده همین

تا هفته ۸ خیلی استرس کشیدم خودمو داغون کردم ولی خدارو هزار بار شکر که همه‌ چی خوب بود استرسم الکی بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببخشید عزیزم الان دقیقا خاطرم نیست.الان دو قلوهام پنج سالو نیمه هستن.اصلا نگران نباش. سونو دادی لطف ...

عزیزم نی نیم ۶ هفته بود فقط ساک بارداری و دید گفت باید زمان بدی تا قلبش تشکیل بشه

عزیزم نی نیم ۶ هفته بود🥺

ای جانم مبارکه

گفتم که اگه زود باشه چیزی دیده نمیشه حتی دو قلویی 

ولی خداروشکر خارج از رحمی نیست

انشالله دو هفته دیگه میدی صدای قلبشم میشنوی

عزیزم نی نیم ۶ هفته بود فقط ساک بارداری و دید گفت باید زمان بدی تا قلبش تشکیل بشه

خدا رو شکرررررر....مبارک باشه گلم.فقط من ی تجربه دارم،شاید به دردتون بخوره.برای سونوی قلب خیلی عجله نداشته باشید.پایان هشت هفتگی برید برای سونوی قلب.مراقب خودتو فندق کوچولوت باش عزیزم.