و چتی (چندبار)کنه ولی خیلی ابراز پشیمونی و بخشش کنه و شما نتونید ببخشینش و دوسش نداشته باشین، بخاطر ترس از طلاق و عواقبش و تنها موندن، حاضرید ببخشینش و برگردین پیشش؟؟
مچشو گرفتم. من خیلی میترسم از طلاق. خونوادم میگن دیگه همیشه تنها میمونی و موقعیت خوب نمیاد سر راهت ...
نه اصلا اینطور نیست مخصوصا بچه نداری باز موقعیت داری ،،،اگه هم خواستی بمونی حق طلاق رو بگیر و چیزی داره ب نام کن تا اکه باز چیزی دیدی بدون دردسر جدا بشی و فقط بچه نیار اصلا تا بدونی واقعا پشیمونه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
من بچه ندارم ، خونوادم میگن بچه دارشو رابطتتون صمیمیتر میشه و نمیره سراغ این کارا. اخه خیانتا ...
بچه دار نشو دختر مگه عقل نداری !!!
بچه چ کار میتونه برات بکنه ! با خودت صمیمی نشد حالا با اومدن بچه میخواد بشع ، ۲ سال دیگه با ی بچه باید طلاق بگیری اونوقت
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اول اروم باش و حسابی ازش پول و ملک و فلان بکن ،بعد بزن در ک..ونش اینا لیاقت ندارن عمرتو تلف کنی باهاش، واسه همه س..یخ میکنه بیشرف اینجوری داره ادم زنشو تحقیر میکنه ،هرکز خیانت کنه خدایا بدرد بی درمون مبتلا شه
نظر منا بخوای من میگم بمون زندگی کن اگه دوسش داری اونای که میگند ما نمیبخشیم عمرا ...زندگی خراب کنند شک نک خودشونم این مشکلات را دارند برو نمیارند یا هست اینا متوجه نشدند ...فکر نکن جدا میشی بهتر میشه حالت ن فکرو خیال گرفتاری نابودت میکنه صدا یکی جون سالم بدر میبرند