2777
2789
عنوان

خیانت جن سی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست
دقیقا همونطوری که میگی ام ولی بخاطر بچه هام موندم ...

من بچه ندارم ، خونوادم میگن بچه دارشو رابطتتون صمیمیتر میشه و نمیره سراغ این کارا.

اخه خیانتاش بیشتر جنس یه نه عاطفی

مچشو گرفتم. من خیلی میترسم از طلاق. خونوادم میگن دیگه همیشه تنها میمونی و موقعیت خوب نمیاد سر راهت ...

نه اصلا اینطور نیست مخصوصا بچه نداری باز موقعیت داری ،،،اگه هم خواستی بمونی حق طلاق رو بگیر و چیزی داره ب نام کن تا اکه باز چیزی دیدی بدون دردسر جدا بشی و فقط بچه نیار اصلا تا بدونی ‌واقعا پشیمونه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه ندارم ، خونوادم میگن بچه دارشو رابطتتون صمیمیتر میشه و نمیره سراغ این کارا. اخه خیانتا ...

این بدترین توصیه‌ای که میشه به کسایی که مشکل دارن کرد. برین پیش مشاور یا روان‌شناس.

من ازدواج نکردم

قبلتر برام خط قرمز بود این چیزا

ولی اینی ک من میبینم خیلییی مردا خیانت میکنن انگار. ی چیز عادیه اونی ک نکرده انگار صداش درنیومده یا دراینده شاید.... نمیدونم واقعا عجیبه شرایط

من بچه ندارم ، خونوادم میگن بچه دارشو رابطتتون صمیمیتر میشه و نمیره سراغ این کارا. اخه خیانتا ...

وای بدترین اشتباه همینه ،او این سایت ندیدی کسانی که از نسخه ی خانواده ات استفاده کردن. و حالا نه راه پس داره و نه راه پیش

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

نمیدونم ولی قطعا خوشبختی تو این زندگی نیس. 

چون بازم تکرار میکنه. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه دار نشو دختر مگه عقل نداری !!! 

بچه چ کار میتونه برات بکنه ! با خودت صمیمی نشد حالا با اومدن بچه می‌خواد بشع ، ۲ سال دیگه با ی بچه باید طلاق بگیری اونوقت 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اول اروم باش و حسابی ازش پول و ملک و فلان بکن ،بعد بزن در ک..ونش اینا لیاقت ندارن عمرتو تلف کنی باهاش، واسه همه س..یخ میکنه  بیشرف اینجوری داره ادم زنشو تحقیر میکنه ،هرکز خیانت کنه خدایا بدرد بی درمون مبتلا شه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

نظر منا بخوای من میگم بمون زندگی کن اگه دوسش داری اونای که میگند ما نمیبخشیم عمرا ...زندگی خراب کنند شک نک خودشونم این مشکلات را دارند برو نمیارند یا هست اینا متوجه نشدند ...فکر نکن جدا میشی بهتر میشه حالت ن فکرو خیال گرفتاری نابودت میکنه صدا یکی جون سالم بدر میبرند