2789
شرایطشو اینجا گفتم همه گفتن عالیه و فلانه هم درس بخون هم ازدواج کن نرو اون طرف و اینا از طرفی خودم ج ...

چن سالته چی میخونی

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۰سالمه واسه بورسیه استانی ایتالیا میخام اقدام کنم رشته فیزیو تراپی

بورسیه استانی چیه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
منم یکی از مقصدام انگلیس هست  فعلا دارم تحقیق میکنم درموردش بنظرت انگلیس برای مهاجرت بهتره یا ...

انگلیس 

پدرم که روانشناس بالینی هستش انگلیس رو برای کارش بهتر از کانادا میدونه

چن سالته چی میخونی

۱۹ پشت کنکورم اگر قبول نشم شاید اونور بخونم حالا شاید از ننظر مالی اوکیم 

طرفم قد و هیکل همه چی قیافه عالی و مذهبی هم عقیده خودم خونش ۱۶۰ متری جای خوب شهر و ویلا و ماشین تارا تازه فهمیدم یه ۲۰۷ هم داره که اونو تا حالا ندیدم دوبارم باهاش بیرون رفتم خواستگاره 

بورسیه استانی چیه

ببین یه بورسیه استانی ایتالیا میده به کسایی که توان پرداخت هزینه زندگی تو ایتالیارو ندارن کل هزینه هاشم بایه استارتاپ که صحبت کردم ۱۲۰ملیونه فقط باید ثابت کنی پدرت نمیتونه خرجتو بده و این که سالی هفت هزار یورو کمک هزینه بهت میدن جای خاب رایگان غذا رایگان و بیمه 

انگلیس  پدرم که روانشناس بالینی هستش انگلیس رو برای کارش بهتر از کانادا میدونه

میشه از پدرت بپرسی رشته مدیریت اموزشی برای ادمه تحصیل تو مقطع دکتری، وضعیتش تو انگلیس چطوره؟ میشه بعدش کار خوب پیدا کرد با این رشته؟ 😘

۱۹ پشت کنکورم اگر قبول نشم شاید اونور بخونم حالا شاید از ننظر مالی اوکیم  طرفم قد و هیکل همه چ ...

اهان یادم رف بگم استاد دانشگاهه پدرشم کارخونه داره که جزو مال خودش نیس بالاخره 

۱۹ پشت کنکورم اگر قبول نشم شاید اونور بخونم حالا شاید از ننظر مالی اوکیم  طرفم قد و هیکل همه چ ...

میتونین باهم برین 

میخام مهاجرت تحصیلی کنم همه جور اطلاعات میخام دیگه  گروه های چی؟میشه لینکشو بدی یا ایدی

تو قسمت سرچ تلگرام اسم اون کشوری ک میخوای رو سرچ کن مثلا سرچ کنید آمریکا با پرگار  یا ایتالیا با پرگار 

اگه نتیجه ای پیدا نشد ، تو این کانال سرچ کن شاید گروه هاشون پرایوت باشه و با سرچ بالا نیاد 

https://t.me/pargarwiki

ببین یه بورسیه استانی ایتالیا میده به کسایی که توان پرداخت هزینه زندگی تو ایتالیارو ندارن کل هزینه ه ...

ینی همش ۱۲۰ میل باید بدیم؟

و اینکه چجوری باید اثبات کرد مثلا ی روشش مثال بزن

نمیاد مخالفه میگه همینجا هم میشه خوند در صورتی که قبولی تو رشته ای من میخوام خیلی سخته 

پزشکی میخای؟