2777
2789
عنوان

مارمولک

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 50 پست
خدایاااااا من چکار کنم اصلا جای نیس برم تا دوازده شب هم شوهرم نمیاد 

خدایی مارمولک مثل سوسک خر نیست بپره به آدم. اون راهی باز باشه میره بیرون. نمیمونه تو خونه. خیالت راحت. من خیلی جاها بودم مارمولک داشته ولی اصلا سمتت نمیاد. از یک کنار فرار میکنه. اما سوسک احمق میپره رو لباسها و خودت. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
خدایاااااا من چکار کنم اصلا جای نیس برم تا دوازده شب هم شوهرم نمیاد 

حالا برو ولی یه دمپایی دم دستت باشه دیدیش بزن

من از پلنگ کمتر میترسم تا مارمولک چون اون بزرگه میفهمی کجاست مارمولک کوچولوئه قایم میشه یه نوع از پشت خنجر زدنه دیگه  

با افتخار تورکم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی مارمولک مثل سوسک خر نیست بپره به آدم. اون راهی باز باشه میره بیرون. نمیمونه تو خونه. خیالت راح ...

واقعا سوسک میپره؟خب الان فوبیام دو برابر شد😂من آخرین باری که سوسک دیدم تا نکشنش عکس نگیرن دو روز خونه نرفتم 

چندش مارموز

واقعا سوسک میپره؟خب الان فوبیام دو برابر شد😂من آخرین باری که سوسک دیدم تا نکشنش عکس نگیرن دو روز خو ...

سوسک بال داره دیگه پرواز میکنه. واییییی اصلا اسمشم میاد تنم مور مور میشه. 

خدایی مارمولک مثل سوسک خر نیست بپره به آدم. اون راهی باز باشه میره بیرون. نمیمونه تو خونه. خیالت راح ...

اخ سوسکم بده

ولی میترسم یهو مارمولکه بیاد سمتم 

سوسک بال داره دیگه پرواز میکنه. واییییی اصلا اسمشم میاد تنم مور مور میشه.  

😂😂😂حالا اسی خوبه 

من ی بار پنجره رو باز گذاشتم ی دونه اومد تو  رو تخت بودم یهو دیدم داره رو لبه دیوار راه میره 

منم مثلا تازه پیف پاف خریده بودم اومدم شجاع بازی در بیارم بزنم روش پدسگ پر زد منم انقد جیغ زدم خودمو پاره کردم در اتاقو بستم دوییدم بیرون 

بدبخت همسایه بالایی اومد پایین دید من دارم سکته میکنم

پیف پافو گرفت رفت تو اتاق بکشتش من در اتاقو روش قفل کردم🤣کل اتاقو پیف پاف زد بزرگوار خوبه خفه نشد

اومد بیرون قشنگ قرمز بود

پنجره ام بسته بودم قبلش که سوسکه رو بکشم

😂😂😂حالا اسی خوبه  من ی بار پنجره رو باز گذاشتم ی دونه اومد تو  رو تخت بودم یهو دیدم دا ...

منم پیف پاف میزنم و بلند بلند جیغ میزنم. همسایه ها از صدای جیغم میریزن دم در  خیلی خیلی حس بدیه

منم پیف پاف میزنم و بلند بلند جیغ میزنم. همسایه ها از صدای جیغم میریزن دم در    خیلی خیلی ...

😂خیلی خیلی 

اون جیغه نباشه اصلا نمیشه پیف پاف زد😂هر فشار ب سر اسپری برابر با یک جیغ اصلا جیغ نزنی نمیتونی فشار بدی

من و ی مار مولک باهم مسالمت‌آمیز داریم زندگی می کنیم

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم