2777
2789
عنوان

وجود شوهر پیرتون کرده یا جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 53 پست
من ازدواج کردم با اینکه سنی نداشتم ولی خیلی جوون نر شدم با اینکه کلی هم ناراحتی و غصه داشتم و جدا هم ...

چرا جداشدید؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش ... زندگی کنار شوهرمو .. ب زندگی کنار بابام ترجیح میدم ... و زندگی بعد از ازدواجمو بیشتر دوست دارم 

اماااا شوهرم پیرم کرده ... اصلا محبت نمیکنه بهم ... خوشحالم نمیکنه ... همش اشکمو در میاره ... الان کنارم خوابه  از شدت عصبانیت چند تا لگد زدم تو کمرش ...

حالا ببین زندگی کنار بابام چجوری بوده ک اینو ب اون ترجیح میدم :)

در كل زندگي مشترك مسئوليت داره آدم خسته ميشه و اينا آدمو پير ميكنه. ولي هركي ديدم از شوهر شانس نداشته هميشه قيافش داد زده كه دلخوش نيس

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
خیلی مفصله یه بخشش رو توی تاپیک هام نوشتم

منظورم مشکل حادی بود یا دوسش نداشتی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
در كل زندگي مشترك مسئوليت داره آدم خسته ميشه و اينا آدمو پير ميكنه. ولي هركي ديدم از شوهر شانس نداشت ...

مسئولیت زندگی اگر همراه زندگیت خوب باشه ابدا پیرت نمیکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

جون شدم من از۱۶سالگی باهاش دوست شدم بهترین روزا داشتم الان نامزدیم۲۴سالمه هرکی من میبینه میگع۱۸سالتع 

بخدا مرد خوب خیلی تاثیر داره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚