2777
2789

من امسال میخوام برم دوازدهم 

میخوام بزرگسالان ثبت نام کنم که واسه کنکور بخونم ک جلو بیوفتم تصمیم هم گرفتم 

فقط میخوام بدونم امتحانات دی ماه سراسریه یا ن

و اینکه دی نصف کتابه یا کل کتاب

و واسه کنکورم مشکلی پیش نمیاد که دیپلمم مال بزرگسالان 

ممنون‌میشم اگه چیزی میدونید کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگسالان نبودم.

اما امتحان های که سراسری هست، سراسری برگزار میشه و ربطی به بزرگسالان یا مدرسه عادی نداره.

و نه اصلا مشکلی پیش نمیاد، نمرات توجه میکنند، نه نام مدرسه.

موفق باشید گلی.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بزرگسالان نبودم. اما امتحان های که سراسری هست، سراسری برگزار میشه و ربطی به بزرگسالان یا مدرسه عادی ...

خرداد رو میدونم که سراسریه ولی دی مدرسه عادی دوازدهم سراسری نیس 

بزرگسالان رو میخوام بدونم که دی نهایی یا ن 

مرسی که گفتی موفق باشم و.. 

اولین نفری بودی که گفتی بهم 🫂💙

و اینکه اگه از ابتدا دوازدهم میخواید بخونید، آزمون دی و خرداد هست. دی نصف کتاب. خرداد کل کتاب.

اما اگه فقط امتحانات افتادید و میخواید برای امتحانات ثبت نام کنید پس کل کتاب. و اینکه دی برگزار میشه یا خرداد اطلاع ندارم. قبلا که هم دی هم خرداد برگزار میشد. 

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
و اینکه اگه از ابتدا دوازدهم میخواید بخونید، آزمون دی و خرداد هست. دی نصف کتاب. خرداد کل کتاب. اما ...

امسال میرم دوازدهم  میخوام دوازدهم رو بخونم 

امیدوارم دی نصف کتاب باشه واقعا سنگینه کل کتاب واسه دی 

چون نهایی هستی آزمون سراسریه نه مشکلی برای کنکورت ایجاد نمیکنه فقط موقعی که قبول شدی قبولیت به اسم ...

دی هم سراسریه؟

میخوام برم دوازدهم امسال 

اها مرسی که گفتی 

خرداد رو میدونم که سراسریه ولی دی مدرسه عادی دوازدهم سراسری نیس  بزرگسالان رو میخوام بدونم که ...

خب دی هیچ وقت امتحان سراسری نبوده. مگه امتحانات مردود شده باشیم و بخوایم آزمون دی بدیم.

امیدوارم متوجه حرفم بشید گلی جان.

خداروشکر پس. حتما موفق میشید قشنگم. از نیم ساعت شروع کنید، کم کم تایم مطالعه افزایش بدید که اذیت نشید. آزمون اگه کسی بخواد قبول بشه باید مستمر بخونه حتی کم باشه مستمر باشه هم نتیجه بهتر هست.

زیادم صحبت کردم، معذرت میخوام.

امسال میرم دوازدهم  میخوام دوازدهم رو بخونم  امیدوارم دی نصف کتاب باشه واقعا سنگینه کل کت ...

پس نگران نباشید گلی جان. چون سال اول که میرید دوازدهم.

دی نصف کتاب. بازم بپرسید. اما مطمئنم همینی که میگم درسته گلی.