2821
2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 22 پست
شمارو نمیدونم ولی حسابای داداشمو مامانم رفت کاراشو کرد نامه هماهنگی برا تمام بانکها گرفت حساباشو بست ...

چون حساباش رو بستین اومد؟ داداش شما گفتین ۲۵ سالش هست به سن قانونی رسیده چطوری مامانتون حساباش رو بست خدا به ما رحم کنه

چون حساباش رو بستین اومد؟ داداش شما گفتین ۲۵ سالش هست به سن قانونی رسیده چطوری مامانتون حساباش رو بس ...

اره تا یه هفته همش زنگ میزد میگف اگه حسابامو باز نکنین کلیه امو میفروشم...خلاصه هر روز یه چی میگف 

بابامم میگف هرکار دوس داری بکن تا نیای من حساباتو باز نمیکنم 

خلاصه یه روز صبح یهویی اومد

میگف ۲۵روز مرخصی داره ولی وقتی حساباشو باز کرد رفت

کلا چهار روز اینجا بود 

ولی خودش میگف واس خاطر شما اومدم نه حسابام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون حساباش رو بستین اومد؟ داداش شما گفتین ۲۵ سالش هست به سن قانونی رسیده چطوری مامانتون حساباش رو بس ...

اینجایی که ما هستیم داداستان هر دوشنبه جلسه عمومی داده

مامانمم رف جریانو گفتش

داداستانم نامه داد برا تمام حساباش

ولی اینجوری وقتی خودش بیاد میتونه حساباشو باز کنه دیگه نبازی به رضایت ما نداره 

اینجایی که ما هستیم داداستان هر دوشنبه جلسه عمومی داده مامانمم رف جریانو گفتش داداستانم نامه داد ب ...

ای خدا تماس می‌گرفت پس باهاتون الان من با دوتا بچه نمی‌دونم چه کنم دو ماهه ندیدم شوهرمو😔 بهم گفت ماهی سه روز مرخصی داره هر سه ماه یکبار میاد که یه هفته پیشمون باشه حداقل

ای خدا تماس می‌گرفت پس باهاتون الان من با دوتا بچه نمی‌دونم چه کنم دو ماهه ندیدم شوهرمو😔 بهم گفت ما ...

تاحالا نیومده مرخصی؟؟؟

یعنی باشما تماس نمیگیره؟شوهرتون ادرسشو  بهتون داده یا مث داداش من میپیچونه؟؟

تاحالا نیومده مرخصی؟؟؟ یعنی باشما تماس نمیگیره؟شوهرتون ادرسشو  بهتون داده یا مث داداش من میپیچ ...

نه نیومده آدرس نمی‌ده دوسه بار گفتیم میگه مگه تبریز چند تا پتروشیمی داره من تو پتروشیمی امیرکبیرم زنگ میزنه صحبت میکنیم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز