2777
2789
عنوان

مامانا میشه راهنماییم کنین خیلی درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خب خداروشکر هنوز ک وروجک ما چیزی نمیگه یا کار خاصی نمیکنه ذچق کنم انقد دوست دارم بای بای گنه چند ...

با هیچ کسی مقایسه نکن هیچ وقت. دختر من اخر ۹ ماهگی راه میرفت ولی دختر دوستم ۱۸ ماهگی تازه تازه قدم برمیداشت. هردو هم کاملا سالم و نرمالن. هر بچه ای یه جوره دیگه. به وقتش همه کار میکنه. میخوای بای بای و دس دسی اینا یاد بگیره باید مدام تکرار کنی براش 

مرسی عزیزم اره خداروشکر زرنگه یه چی قایم میکنم زیر پتو پیدا میکنه یا هر طرف میرم دنبالم میاد یا یه چ ...

خدا حفظش کنه براتون ماشالله

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بعدشم عزیزم واینمیسته یه جا ک یاد بگیره دنبال فضولیه

کنجکاوه!! نگو فضول به بچه 😄 دختر منم همینجوری بود یه هفته مدام یه کاری رو تکرار میکردم براش اصلا توجه نمیکرد بعد دو سه روز که ولش میکردم یهو میدیدم خودش اون کارو داره انجام میده. شما فک میکنی توجه نمیکنه ولی اون همههههه چیو داره تو ذهنش ضبط میکنه ☺️

مرسی عزیز دلم انقد تکرار میکنم بازم یادش میره

فلش کارت بخر واسش

صدای حیوونا رو واسش بذار

تکرار کن

عالیه

من از فلش کارت نتیجه گرفتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓