2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت و قشنگی بیشتر به اجزای صورته نه فرم صورت ضمن اینکه فرم بیضی فرم استاندارده و هر آرایشی باهاش می ...

شاید هم از همینه ،زیر چشمام گوده مژه هام هم بلند نیس ابرو هام هم کم پشته ولی حالت داره اگه پر بشن خیلی خیلی خوب میشه ،در ضمن پوستم هم خراب شده ☹️

گرد مگه بده؟ مدل موهاتو با صورتت تنظیم کن خوشگل تر دیده میشه مو خیلیییی تاثیر داره رو چهره

نمیدونم چه مدلی بهم میاد ،فرق وسط خیلی قشنگم میکنه به نظرم که اونم سنم رو میبره بالا

باعث شده زیر چشمام گودیش خیلی تو ذوق بزنه این صورت پر 

ببین عزیزم صورت خیلی پر باعث گودی زیر چشم نمی‌شه البته نمی دونم سبک زندگی و محصولات پوستی که استفاده می‌کنید چیه . پوست کم آبی دارید ؟ خشکه و چربه ؟

ولی من دوستانی دارم با وجود صورت پر و زیبا گودی زیر چشم ندارند.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
ببین عزیزم صورت خیلی پر باعث گودی زیر چشم نمی‌شه البته نمی دونم سبک زندگی و محصولات پوستی که استفاده ...

خب شاید از من یکمش ژنتیکی باشه ،از طرفی  استرس و اضطراب زیادی دارم همیشه  و دیر میخوابم و دیر بیدار میشم 

خب شاید از من یکمش ژنتیکی باشه ،از طرفی  استرس و اضطراب زیادی دارم همیشه  و دیر میخوابم و ...

اگه خیلی براتون آزار دهنده اس از یه دکتر پوست مشورت بگیرید و یکمی هم سبک زندگی تون رو تغییر بدین . امیدوارم به هر حال به اون ایده آل تون برسید و صورت تون رو دوست داشته باشید.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...