2777
2789
عنوان

🔥🔴حرف عجیب!!❗❗

204 بازدید | 17 پست

سلام.🌺

ایت الله بهجت برای من هم محترم اند. 

کسی توهین یا تمسخر نکنه. 

میگفتند آیت الله بهجت فرمودند ظهور اون قدر نزدیکه که پیرمردها  هم ظهور رو میبینند، دفتر ایت الله بهجت تکذیب کرده که ایشون این حرف رو زده باشند. سایت های پرسش و پاسخ مذهبی هم تکذیب میکنند که ایشون این حرف رو زده باشند. 

ولی یک فیلم چند سال پیش منتشر شده که ایشون رو در حال گفتن این حرف نشون میده. 

خودتون این فیلم رو ببینید و نظرتون رو بگید. 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

در آپارات : https://www.aparat.com/v/w304A/%D8%A2%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_%D8%A8%D9%87%D8%AC%D8%AA%3A%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D8%B1%DA%A9_%D8%B8%D9%87%D9%88%D8%B1_%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%AF

🌱🌱🌱🌱🌱🌱

در سایت باشگاه خبرنگاران جوان

🌱🌱🌱🌱🌱🌱

به نظر من ممکنه بخش اخر این فیلم رو بریده باشند. یعنی اخر فیلم ایت الله بهجت بگه این فرد که بهش این حرف رو زده یک شیاد بوده. ولی این قسمت رو حذف کرده باشند. 

یا این که ایت الله بهجت هم اشتباه کرده باشه. چون هیچ کس حق نداره برای ظهور امام زمان(عج) وقت تعیین کنه. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان به چه درد میخوره مگه اینجا دادگاهه 

نه. همین جوری خواستم بدونم نظر کاربران چیه. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من مامانم هم چشم برزخی داشته میگه ظهور نزدیکه

واقعا؟! میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟ ایشون چی دیدند؟ 

واقعا؟! میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟ ایشون چی دیدند؟ 

تاپیک زدم براشون که به لطف نی نی سایتی ها تعلیقم کردن. ولی تاپیک هست. لینکشو میدم بخونید همه چیو توضیح دادم.  https://www.ninisite.com/discussion/topic/11865225/%D8%AC%D9%86-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%D8%AE%DB%8C

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
واقعا مثلا چی میدید؟

همه چی. https://www.ninisite.com/discussion/topic/11865225/%D8%AC%D9%86-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%D8%AE%DB%8C. بیا. بخون 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍
تاپیک زدم براشون که به لطف نی نی سایتی ها تعلیقم کردن. ولی تاپیک هست. لینکشو میدم بخونید همه چیو توض ...

خیلی ممنونم.💐💐چشم. میخونم.

همه چی. https://www.ninisite.com/discussion/topic/11865225/%D8%AC%D9%86-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A8%D8 ...

ببخشید. اون تاپیکتون رو خوندم. ولی چیزی در مورد نزدیک بودن ظهور ننوشته بودید. 

ببخشید. اون تاپیکتون رو خوندم. ولی چیزی در مورد نزدیک بودن ظهور ننوشته بودید. 

اره ننوشتم. ولی این طور که بهم گفت نزدیکه. گفت یک دفعه اییه. 

@کاربریپاکشده  

سلام. این فیلم  رو شما هم دیدید؟ 

@کاربریپاکشده     سلام. این فیلم  رو شما هم دیدید؟

سلام عزیزم

خیر کلیپ رو ندیدم الانم باز نمیکنه برام

اما ظهور نزدیکه... 

اتفاقا امروز یه تاپیک زدم ک فکر کنم دیدید شما

نشانه های ظهور خیلی واضح دارن اتفاق میوفتن ولی کو چشم بینا و گوش شنوا...

وقت کمه باید خودمونو آماده کنیم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام عزیزم خیر کلیپ رو ندیدم الانم باز نمیکنه برام اما ظهور نزدیکه...  اتفاقا امروز یه تاپیک ...

سلام. 

خدا کنه ظهور واقعا نزدیک باشه. 

لینک سایت باشگاه خبرنگاران جوان تو همین تاپیک آبی هست. شما اون لینک رو ببینید. 

لینک آپارات آبی نشده. دو تا لینک گذاشتم. 

بله. اون تاپیکتون رو هم دیدم. 

سلام.  خدا کنه ظهور واقعا نزدیک باشه.  لینک سایت باشگاه خبرنگاران جوان تو همین تاپیک آبی ...

هست به خدا که هست

ازتون خواهرانه خواهش میکنم حسنات رو بیشتر کنید، ظهور رو بیشتر تبلیغ کنید

از کارهای ریز شروع کنید 

این چمدون فرضی رو نباید خالی ببریم اونورا

ممنونم جانم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️