2777
2789
عنوان

تَوَلُدِ 🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 177 پست
بعدش ی چی بت میگمم و ولت میکنم رو هوا ملق بزنی    

بگو بگو ...ها راستی کیک توام جدا کردمااا

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو بگو ...ها راستی کیک توام جدا کردمااا

تو شخصی میگمت ولی گوشت نمیشنوه حرفامو 

باشههه 

دهنت سرویس مامانم میگه بکش بیرون از گوشی الان نباید ب کار قضاوت برسم😭😂😂😂

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

تو شخصی میگمت ولی گوشت نمیشنوه حرفامو  باشههه  دهنت سرویس مامانم میگه بکش بیرون از گوشی ...

بگو بیا شاد بگو

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

سانازززززززززززز خانوممم مثلا دکتر بیام جرتتتتتتتتتتتتت بدمممممممممممممممممممممممم چرااااااااا منووووووووووووو نتگیدییییییییییییییییییی کفاثتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

اونور بت میدممم🥺ان شو  میمونممم  شوگرش میکنم جون تو😭😂 بخدا نیای دوست جدیدم تگ میکنم ...

به درکککک  

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سانازززززززززززز خانوممم مثلا دکتر بیام جرتتتتتتتتتتتتت بدمممممممممممممممممممممممم چرااااااااا منووو ...

آروم برو یواش یواش 😂🤣یادم رفت همین تاول و بی تی اس اوتی سون اخراش تگ کردم:/بعد تو که ۶ ماهه خبری ازم نگرفتی یادم باشه تگ کنمم؟

جتتتتت کااااا

آروم برو یواش یواش 😂🤣یادم رفت همین تاول و بی تی اس اوتی سون اخراش تگ کردم:/بعد تو که ۶ ماهه خبری ا ...

برو دیگهههههه ایم سووو ساری بات دیس فیکککککک کیییککککککککک فیک کیکککککککککک

من با این دوتا که میگی یکیم حاج خانوم؟نوچ نوچ نوچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ

رو مودش بودم خرر

خفه شا   

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

برو دیگهههههه ایم سووو ساری بات دیس فیکککککک کیییککککککککک فیک کیکککککککککک من با این دوتا که میگی ...

@پردند  

بیا تگت کردم😔😂