2777
2789
عنوان

بچه‌هایی که کنکور تجربی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 24 پست
دانشجو شنوایی اصفهانم میخوام کنکور مجدد بدم شکست عشقی مزخرررفیییی خوردم چ کنمممممم علنا تو یه دب ...

یک سال و نیم درگیر بودم ازت کوچیک ترم اما تضمینی بهت میگم هرچیزی که تورو یاد اون میندازه رو از خودت دور کن عکس،اهنگ یه دوست مشترک،عطر ،یادگاری،تیکه کلامش همه رو بریز دور یک هفته با دوستات باش برای خودت زندگی کن اگه اومد تو ذهنت بگو تموم شد دیگه زندگی چقدر قشنگه من برای خودمم، من مستقلم ،من نیاز عاطفی ندارم، من وابسته نیستم  فقط از رابطه ای که برای من نبود مناسبم نبود عاقلانه و بالغانه خارج شدم من خودم به شخصه ابراز علاقه کردم اما بهم گفت که من توی رابطه ام و نمی خوام خیانت کنم منم با اینکه یک سال تو ذهنم بود سه چهار بار باهاش بیرون رفته بودم(دیت نبود) کلی توی ذهنم بزرگش کرده بودم تصمیم قاطعانه گرفتم و قیدشو کامل زدم همین دیروز فهمیدم نامزد کرده اما خب زیاد بهمم نریخت سخت بود ولی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و نیم درگیر بودم ازت کوچیک ترم اما تضمینی بهت میگم هرچیزی که تورو یاد اون میندازه رو از خودت ...

ب والله همهههههه راه هارو رفتم و الان ب طرز مرگباری دیگه بریدم

حالم بینهایت مزخرفه

دوستام میگن رو خودت کار کن

رشد کن

ال کن و بل کن و عین حرفای تورو میگن

و میگن ک برمیگرده بلاخره...

ولی کو

هرررغلطی میکنم تو ذهنمه

مثلا کنکوریما!

دوتا آزمونو هدر دادم اصن حاضر نشدم سر جلسه!

اون خودش اومد ابراز علاقه کرد و 

با یه اجباااررر لعنتی ک تحتش بودم

تمومش کردم و

الان حاضر نیست برگرده ب رابطه و ا همههه عالم بلاکم😂

چقدرررر بدبختم خداااا