سلام من عضو نی نی سایت شدم تا شاید شما بتونید کمکم کنید خیلی خسته ام مامانم خیلی اذیتم می کنه نمی زاره چادرم رو بردارم به حجابم خیلییی گیر میده خیلی مذهبی همش داره یکی نصیحت می کنه پیش همه یهویی میگه موهات بیرونه گناهه خوب بهش میگم اگه می خوای نصیحتم کنی یا این چیز هارو بگی خوب پیش بقیه نگو من هم با هاش جایی نمی رم همش دعوا داریم داداشم خیلی دوست داره اون ۲۰ خورده ای سالشه اون از بچگی راحت بود با دوستاش می رفتم بیرون دوستاشم کلی میومدن خونمون من تنهایی بیرون می رم ولی نمی تونم برم خونه دوستام نمی زاره دوستام دعوتم میکنن همش میگن بیا منم می پیچونمشون هر کاری بخوام بکنم میگه به داداشت میگم برات بخره دختر نباید بره بیرون همش بین من و برادارم فرق می زاره همش میگه تو دختری نباید بکنی زن نباید بره مغازه ای ک مرد فرو شنده ست خوب مگه چه عیبی داره ولی برادرم میتونه جایی بره ک زن فروشنده باشه اگ مردی خونمون باشه من باید آروم صحبت کنم میگم چادرم بردارم بهم میگه اگه چادرت برداری دیگه بچه من نیستی منم مادرت نیستم هرکی ازم سوال می پرسه اون جواب میده مثلا میگم اونجای خونه رو اونطوری کنیم میگه هر وقت رفتی خونه خودت بعد انجام بده مگه من دارم اینجا زندگی نمی کنم اگه لین حا خونه من نیست پس من این جا چیکار میکنم حالم خوب نیس جایی نمیرم بخاطر چادر چیکار کنم بابام اصلا حجاب براش مهم نیس هر شب با هم دعوا میکنن درسم هم خونه معدلم بین 19تا20 بوده همیشه د ازش بپیر سم بعد اگه بزاره ک نمی زاره چادرم بردارم چی کار کنم ولی این رو هم بگم ک مارم رو خیلی دوست دارم حتی خانواده ام رو خیلیییی دوست دارم فقط با این مشکلات چی کار کنم؟