بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقن منم ولی میگن ب جوش صورت ربط داره و منم صورتم ریخته بیرووننن
واقعا نمیدونم خوب چرا دکتر نمیری
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
خواهش عزیزم ببین من خودم نزدیک ده ساله تنبلی دارم دکتر زیاد رفتم داروهایی که میدن به آدم فقط ی پریود مصنوعی میده وحال آدم رو بدتر میکنه یعنی خوب نمیشی وفقط پریود میشی هر ماه،به بدنت کمک کن خودش بتونه فعالیت کنه من الان یکم بهتر شده پریودام بدون قرص پریود میشم ولکه بینی بین دوپریودم از بین رفته ،ورزشم میخام برم اگه خدا بخاد
نمیشه با خوردن این دمنوشا و چیزای ک تو اینترنت گفته انجام بدم و دکتر نرم هم حس خجالت هم میترسم
ببین دکترم بری میگم فقط دارو شیمیایی میده که تو موقتا خوب میشی فقط به طور مصنوعی به زور دارو پریود میشی من همه این راها را رفتم به خاطر آیندت و ازدواجت و بارداریت میگم بهت ببین اول ی دکتر زنان خوب برو احتمالا سونو میکنه اصلا استرس و ترس نداره اصلا چیزی احساس نمیکنی نترس .بعدم اگه خدایی نکرده بهت گفت تنبلی داری برو پیج فلورا تاجیک یا niloofar.pco را فالو کن کلی راه درمان گذاشتن و رژیم سالم خوری میدن اگه بهش عمل کنی بعد چندماه خوب میشی حتی این جوش و اکنه هایی که میگی هم از تنبلی تخمدانه که اگه درمان بشه اونا هم از بین میره.فقط جدی بگیر خیلی مشکل بدیه 🙂به هیچ وجه پشت گوش ننداز.