2777
2789
حتی اگه فامیل باشه...؟

والا من دو تا از فامیل های نزدیکم میخاستنم (پسر داییم و پسر عموم)رفتن به ماماناشون گفتن بعد مامان هاشون اومدن خواستگاری 

یه پسر خاله احمق هم دارم ک خودش اومد بهم پ داد گفت باهم باشیم منم ریدم سر تا پاش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من دو تا از فامیل های نزدیکم میخاستنم (پسر داییم و پسر عموم)رفتن به ماماناشون گفتن بعد مامان ها ...

رو هیچکدومشون کراش نبودی؟!

چرا ریدی به بدبخت؟ مگه هول بود؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
دورش دختر زیاده...

ربطی نداره 

بخدا دوست پسر منم کسی بود ک خیلی دخترش زیاد بود همین الانم گاهی بهش پ میدن ولی خب چند سال دنبال من بود منم هر سری محلش نمی‌دادم تااینکه بالاخره خرم کرد😂

ربطی نداره  بخدا دوست پسر منم کسی بود ک خیلی دخترش زیاد بود همین الانم گاهی بهش پ میدن ولی خب ...

من مثله پلنگایی که دورش بودن و هستن نیستم

ممکنه چشش دنبال من باشه؟

رو هیچکدومشون کراش نبودی؟! چرا ریدی به بدبخت؟ مگه هول بود؟

خوشم نمیومد ازش آره هوله بدم میاد ازش بااینکه وضع مالی خالم توپه اینم تک پسره ولی دو بار بهم پیشنهاد داد منم ریدم به هیکلش بعدم بلاکش کردم 

پسر عموم خیلی خوبه پسره خوبیه خیلیم دوستم داره واقعا زرنگ و خانواده دوسته مثه عمومه زن عمومم ک نگم برات از خانم بودنش واقعا خیلی خوبن ولی مشکل من اینه از بچگی به پسر عموم به چشم یه داداش نگاه میکردم خیلیم باهاش راحت بودم ولی هر طور فکر کردم دیدم نمیتونم به عنوان شوهر آیندم بهش نگا کنم

خوشم نمیومد ازش آره هوله بدم میاد ازش بااینکه وضع مالی خالم توپه اینم تک پسره ولی دو بار بهم پیشنهاد ...

خب پس آدمه چیپی بوده کاره خوبی کردی

پسر دایی ت چی؟

من مثله پلنگایی که دورش بودن و هستن نیستم ممکنه چشش دنبال من باشه؟

شاید 

منم خیلی جدیم تو خیابون ک راه میرم سرمو میندازم پایین اخم میکنم محل هیچ پسری نمیدم گرچه کلا اینطوری نیستما خیلی خوش خنده ام ولی تو کوچه خیابون اینطوریم اینم از این اخلاق من خوشش اومده بود خودش بعد ها بهم گفت ببین من خیلی کم آرایش میکنم بیشتر مواقع بدون آرایشم هر دفعه هم ک منو میدید بدون هیچ آرایشی بودم با یه تیپ خیلی معمولی 

شاید  منم خیلی جدیم تو خیابون ک راه میرم سرمو میندازم پایین اخم میکنم محل هیچ پسری نمیدم گرچه ...

منم دقیقا همینم حتی تو محیط دانشگاه

و با هر کسیم گرم نمی گیرم کلا این مدلی ام

رفتاراش ضد و نقیض دارن

فامیله نزدیکه

جدیدا هم بطرز تابلویی ازم فرار میکنه

منم دقیقا همینم حتی تو محیط دانشگاه و با هر کسیم گرم نمی گیرم کلا این مدلی ام رفتاراش ضد و نقیض دا ...

خب این فراره چطوریه؟ ببین گاهی آدم از یکی بدش میاد بخاطر همین ازش فرار میکنه ک حتی چشم تو چشم نشه بااون طرف 

گاهیم از رو دوست داشتنه ک فرار میکنه شاید میخاد نفهی میخادت اما من این مورد دومو تو دخترا بیشتر دیدم اکثرا پسرا میان حرفشونو میزنن یا اگ روشون نشه واسطه میفرستن یا یه جوری نخ میدن 

خب این فراره چطوریه؟ ببین گاهی آدم از یکی بدش میاد بخاطر همین ازش فرار میکنه ک حتی چشم تو چشم نشه با ...

ممکنه تو شخصی جواب بدم؟