2777
2789
عنوان

جنسیت نینیم.. 👼🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست
من اینجوری بودم دختر بود,دختر داییم اینجوری بود پسر بود

اره واقعا کلا متفاوته ولی ادم واسه این خودشو سرگرم کنه میگه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان میگن ربطی نداره ولی بنظرم دختره 😍😁چون جنین دختر این حالتارو ایجاد میکنه من دوتا پسر دارم اصن ...

اخی.. انشالله سالم باشه هر چی میخاد باشه😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره واقعا کلا متفاوته ولی ادم واسه این خودشو سرگرم کنه میگه

اره چه اشکال داره,ولی تا انومالی به هیچ جنسیتی دل نبند که مثل من شوکه نشی 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

فک کنم دختره چون مامانم سر من اینارو داشت ولی سر داداشام نه 

ولی بارم هرچی خدا بخواد 

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
فک کنم دختره چون مامانم سر من اینارو داشت ولی سر داداشام نه  ولی بارم هرچی خدا بخواد

بچه اوله فرقی نداره فقط دوس دارم زود بدنم چیه 🥺😍

اره چه اشکال داره,ولی تا انومالی به هیچ جنسیتی دل نبند که مثل من شوکه نشی 

نبابا اخه واقعا فرقی نداره برام فقط میخام زودتر بدونم😍

چون پسر دوس داری میگم پسر.

چ ربطی داره..