2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزدمش 😂 ولی لارج بودم  خیانتم میکردم تازع

چه مرد بدی 

خدا رو شکر مرد نیستی 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

چون مرد خوشگلی میشدم 😁💔😂

،😍😍

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خودم اگه مرد بودم کمی بهش زور میگفتم ولی نازشو می‌خریدم لوسش میکردم و ازش میخواستم به حرفام گوش بده و خیلیم واسش خرج میکردم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

اصلا با زنم حرف نمیزدم یه گوشه مینشستم فقط تلویزیون تماشا می کردم هر روز هم می رفتم استخر و باشگاه ب ...

وا  

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

،😍😍

پرستیژم بالا بود 

پیرهن سفید تا خورده تا آرنج 

ساعت استیل 

شلوار کتان کرمی 

بوت مردونه ساق دار چرمی قهوه ای 

انکادر شده موها خامه ای 

عینک دودی دیور 

مغرور و ژذاااب 

ورژن همین دخملیم😁

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

حق 😂😂

والا 

انگار قرار بود تافته جدا بافته شم حتی الان که بیشتر فک میکنم ممکن بود بدتر از بقیه شم 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
پرستیژم بالا بود  پیرهن سفید تا خورده تا آرنج  ساعت استیل  شلوار کتان کرمی  ...

خوب حالا نمیشه زنت رو نزنی ؟ 😟 اینجوری جذاب تر می‌شدی 😍😍

اخه عصبی ام  لجبازم  قول میده نره روی مخم؟؟

اره 😁😁قول قول قول