2777
2789
عنوان

بچه فامیل

721 بازدید | 18 پست

امشب دوباره همون بچه فامیلمون اومد خونمون با مامانش که دعواش شد اومد طرف من زد تو دماغ من منم دماغم عمل کردمو اعصابم خورد شد تا تونستم زدمش و کلی فحشش دادم همه بهم چی گفتن ولی واقعا صبر تموم شده بود هر دفه به من چی میگفت الکی امشب جبران کردمو به قصد کشت کشتمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقش بود 😂😁

فقط دوست داشتم واکنش مامانش و ببینم😂😂😂

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
مامانش چکار کرد

پاشد رفت تو اشپز خونه محل نمیده میخوام ک نده . هر دفه بچش همینجوری میکرد به جای ک بگه کارت زشته میخندید یه عه فقط تهش میگفت دیگه امشب واقعا اعصابم خورد شده بود 

قهر کرده رفته تو اشپز خونمون بدرک سیااااه 

خوب کردی اگر بازم شرایطش پیش اومد بزن 

بچه وقته تربیت نداره با وجود مادر بی‌تفاوت همینه

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
کاش جای بچه مامانشو میزدی  چرا بعضی مادر و پدرا نمیفهمن که بیشتر رفتارای کودک بخاطر تربیتشه

اره اینکه دیگه هیچی بهش نمیگفت وقتی یه غلطی هم میکرد یه چیزی ب من میگفت میخندید اشغال . مثلا یه مانتو خریده بودم بعد یه دفه بچه گفت چقدر زشته هیچکی نفهمید مامانش بلند با خنده گفت میگه چقدر زشته 😐 همه فهمیدن