من زندگیم متاسفانه بازیچه ی همه هست و روزی نیست که کسی با حرفش ازارم نده به خاطر همین میخوام خودمو خلاص کنم ... میخوام کاری کنم که حرفاشون به دمپاییم هم حساب نکنم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
قرص افزایش اشتها بخور اگه این قرص ها را بخوری دیگه نمیذاری هیچی تو یخچال بمون.یه بار دکتر برام نوشته بود تا چند وقت فقط در حال خووردن بودم دیگه به خاطر سلامتیم همشو ریختم دور
منم استرس اینجوری داشتم و درکتون مبیکنم...یعنی از دوره بچگیم استرس داشتم اره پیلاتس باشگاهی خوب نیس..تو اون سر و صدا اصلا نمیشه تمرکز کرد...مدیتشین کرد دویتان کار هنری به شرطی که واقعا قبولش کنین و با اعتقاد جلو برید عالیه جدیدا یه سری کتاب هنردرمانی اومده...رنگ آمیزی بزرگسالان مخصوص اروم کردن اعصابه منتها خیلیا به این چیزا به دید میخره نگاه میکنن... همش دنبال راه عجیب و غریبن
هارا جان تو الان مشکل همسرت رو گفتی...منم مشکلات خاص خودم رو دارم...میدونی اون لحظه درگیرش میشم ولی شاید نهایتش یه ساعت ذهنم رو مشغول کنه...نامزدم بعضی وقتا خیلی عصبی میشه که تو واقعا بی خیالی...میگم نه تو ندیدی قبلا چه گیری بودم من الان همه دیدم اینه چه غصه بخورم چه غصه نخورم زمان حلش میکنه...چطور که تو این ۲۵ سال کلی مشکل داشتم و ناراحت شدم ولی الان اصلا یادم نمیاد چی بودن
دقیقا پرواز !!! همه چیزو زمان حل میکنه . من رو اتفاقی داره پیر میکنه که اصلا شاید اتفاق نیفته !!! دلم یه دید مثبت میخواد و یه ارامش خالص یه چیزی که صبورم منه ... مقابل همه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه