2777
2789
عنوان

از زن بودنتون لذت نمیبرید خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 48 پست
خودتو مرغ میبینی مردا رو خروس   همین کافیه ک بقیه افکارت معلوم بشه

حالا چرا فاز روشن فکر بودن رو برداشتی....من خودمو گفتم دوست عزیز جمع نبستم 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه به دلیلی که نوشتی ولی کلا از اینکه یک زنم خوشحالم زن یعنی لطافت و عشق و خلاقیت و حس مادرانه به ...

دیدید میگن خانمها احساساتین ! با مفهوم منفی میگن

ولی به نظرم من این احساس بزرگترین قدرت ماست 😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لذت؟

من از زن بودنم رنج میبرم 

غم و غصه های عالم هوار میشه رو سرم 

یکی تیکه میندازه بهم یا یه غلطی میکنه که شماره بدم‌بدتر بالا میارم 

چندین نفر قصد تجاوز داشتن همشون حرومزاده‌های مریض ...

از دنیا سیر شدم دیگه

ای کاش هیچوقت مونث نبودم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
حالا چرا فاز روشن فکر بودن رو برداشتی....من خودمو گفتم دوست عزیز جمع نبستم 

منم هردو پستم مخاطبش خودت بودی برو دوباره بخون دوست عزیز 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
دیدید میگن خانمها احساساتین ! با مفهوم منفی میگن ولی به نظرم من این احساس بزرگترین قدرت ماست 😁

👌👌

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
خب هدفی که همه دنبالش یکم زنندس😂😂

مرد فقط از نظر جنسی به زن نیاز نداره .. در طبیعت مرد عنصر اتش و زن عنصر ابه .. مرد برای رسیدن به سکون و ارامش روحی به زن نیاز داره 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
دیدید میگن خانمها احساساتین ! با مفهوم منفی میگن ولی به نظرم من این احساس بزرگترین قدرت ماست 😁

دقیقا اصلا همین احساساتی بودن مونه که ما را قشنگ کرده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
لذت؟ من از زن بودنم رنج میبرم  غم و غصه های عالم هوار میشه رو سرم  یکی تیکه میندازه بهم ...

خب این تیکه انداختن ها همه جا هست....اصلا باید اعتنا نکنی 

من که واقعا لذت می برم از زن بودنم ، به نظرم ما زن ها دنیا رو خیلی قشنگ تر می بینیم و بیشتر از زندگی ...

افرین 

2790
2778
2791
2779
2792