2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشک خودش دارو دستساز تجویز میکنه میرید داروخونه اونحا بهتون میگن براتون میسازیم فردا بیایید تحویل بگیرید 

چندتا پماد و قرصم فکر کنم میدن

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنون عزیزم خدا کنه هیچ کس این درد نگیره  

ما گرفته بودیم چندماه کل بدنمون میخاربد فکر میکردیم از غذاست ..

بین انگشتای پام دون دون درومده بود که داخلش آبکی بود 

یه روز گفتیم بریم دکتر پوست اونجا داشتم میگشتم تو نت با گال اشنا شدم .. رفتم داخل اتاق دکترهم گفت گاله ..

لباسارو هم با دمای بالا شستیم و قرنطینه کردیم 

جا تخت رو پتو میخوابیدیم هفته ای یبار عوض میکردیم 

روبالشی ایناهم زود زود عوض کنید 

ولی همین شستن با دمای ۹۵ لباسامونو خراب کرد 

تو اب داغ بذارید بهتره تا لباسشویی 

خلاصه وقتی خوب شدیم حس عجیبی داشتم باورم نمیشد یه روز بدون خارش دارم سر میکنم😫 یادم رفته بود کلا بدنی که نمیخاره چجوریه 

از خانواده همسرم گرفته بودیم اونا هم گرفته بودن ب ما نگفته بودن وگرنه زودتر خلاص میشدیم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

علایمش براتو چجور بود؟من هنوز دکتر نرفتم که تشخیص بده اول شکمم شروع کرد خارش وجوش بعد هم وسط سینم حا ...

اولش فکر کردم پشه هست بعد کم کم زیاد شد رفتم داروخونه گفته گاله

خیلی شبیه گزیدگی پشه هست

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
ممنون عزیزم خدا کنه هیچ کس این درد نگیره 

باید لباسایی که استفاده میکنی وملافه تشک وبالشت رو با آب داغ بشوری ولباسا وچیزایی که استفاده نمیکنین رو بزارین توی کیسه زباله مشکی وفکر کنم دو هفته بزاری جای تاریک تا از بین برن.... اگه همه خانواده گرفتن بقیه هم همزمان باید همین کار رو کنن... اگه زیاد شد خونه رو باید سم پاشی کنید با پرمترین... سم فروشی ها دارن بپرسین بهتون میگن چطور بزنین... پماد مخصوصش رو هم باید از دکتر بگیرین وبه بدنتون بزنین... ما یه ماه درگیرش بودیم هممون گرفته بودیم مجبور شدیم وسایل خونه رو بیاریم تو حیاط وخونه رو سمپاشی کردیم همه پتوها وملافه ها رو با آب داغ داغ شستیم ومیزاشتیم تو کیسه زباله بزرگ تا آلوده نشن.... همه زندگیمون رو شستیم وخیلی از لباسام به خاطر آب جوش خراب شد.. ولی شما میتونین لباستون رو بزارین تی کیسه زباله ویه ماه در نیارین ولباسایی که زیاد استفاده کردین رو بجوشونین.... وبندازین آفتاب.... خونه رو مرتب جارو برقی بزنین وکیسه جارو برقی رو دربیارین بندازین دور... فرشا رو هر روز جاروبرقی بزنین... باش تا رو بزارین آفتاب بخوره.... خیلی سخته ولی تا این کارا رو نکنین ریشه کن نمیشن... 

ما گرفته بودیم چندماه کل بدنمون میخاربد فکر میکردیم از غذاست .. بین انگشتای پام دون دون درومده بود ...

خدا دیگه هیچوقت نیاد سراغت خدایی ادمو تا دم مرگ میبره

باید لباسایی که استفاده میکنی وملافه تشک وبالشت رو با آب داغ بشوری ولباسا وچیزایی که استفاده نمیکنین ...

گلم دارو چی داد بهتون؟ چقدر طول کشید خوب بشی تشک تخت لوازم ارایشو چه کنم؟ 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

گلم دارو چی داد بهتون؟ چقدر طول کشید خوب بشی تشک تخت لوازم ارایشو چه کنم؟ 

یه پماد بود که اسمش یادم نیست... لوازم آرایشی یه مدت بزار تو کیسه زباله استفاده نکن ازشون.... تشک هم بزار آفتاب بخوره چند روز....