nafasi7073 مدیر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 233 عنوان کلاس برای بچه ی ۳تا۴ساله | مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 21 پست سلام دوستان...دخترم سه سال و نیمه هستش،خیلی انرژی داره دلم میخواد یکی دوتا کلاس بزارمش..بنظرتون مهدکودک الان زود نیست براش؟شما چه کلاسی رو پیشنهاد میدید بهم؟ 1402/06/10 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_فقط_محمدرضا عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 6820 سختیش تا مدرسه رفتن فک کنم ولی در بزرگ سالی خیلی خوبن باهم رفیق هم میشن خدا حفظشون کنه سلامت باشی قربونت برم ایشالا که در آینده دوستای خوبی برای هم باشن🥹داداش سوم که تو راهه تفاوت سنیش با این دو تا زیاد میشه نمیدونم قراره چیکار کنن 😁 اول خودت!
nafasi7073 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 233 مهد کودک خوبه کلاس حفظ سوره های کوچیک،کلاس موسیقی بلز،کلاس ورزش کودکان هم میتونی بفرستی والا خودمم مهد دوس دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس اینو دارم خیلی زیاد
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26571 والا خودمم مهد دوس دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس ... اره اینجوری سختهولی دیگه عادتش بده خودش،خودشو بشوره ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35485 سلامت باشی قربونت برم ایشالا که در آینده دوستای خوبی برای هم باشن🥹 داداش سوم که تو راهه تفا ... این دوتا هوای این توراهی هم دارنمنم دوتا پسر دارم به فاصله ۴ سال جفتشون اردیبهشتین
آآززااددببااننوو عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 2154 والا خودمم مهد دوس دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس ... کم کم عادت می کنه. به خصوص اگر ساعات کم بگذاری اولش. الان بهترین سن براش هست که بره مهد. چون اون به بازی با هم سناش احتیاج داره. زیاد نیاز به آموزش نداره. به نظرم به جای کلاس بگذارش مهد کودک.
عشقم_فقط_محمدرضا عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 6820 این دوتا هوای این طوراهی هم دارن منم دوتا پسر دارم به فاصله ۴ سال جفتشون اردیبهشتین وای خدا کنهاین دوتا که خیلی دعوا کردن باهم تا الانخدا حفظشون کنه❤️😍 اول خودت!