2777
2789
عنوان

کلاس برای بچه ی ۳تا۴ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 21 پست
سختیش تا مدرسه رفتن فک کنم ولی در بزرگ سالی خیلی خوبن باهم رفیق هم میشن خدا حفظشون کنه

سلامت باشی قربونت برم 

ایشالا که در آینده دوستای خوبی برای هم باشن🥹

داداش سوم که تو راهه تفاوت سنیش با این دو تا زیاد میشه نمیدونم قراره چیکار کنن 😁

اول خودت!
مهد کودک خوبه کلاس حفظ سوره های کوچیک،کلاس موسیقی بلز،کلاس ورزش کودکان هم میتونی بفرستی

والا خودمم مهد دوس‌ دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس اینو دارم خیلی زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خودمم مهد دوس‌ دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس ...

اره اینجوری سخته

ولی دیگه عادتش بده خودش،خودشو بشوره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلامت باشی قربونت برم  ایشالا که در آینده دوستای خوبی برای هم باشن🥹 داداش سوم که تو راهه تفا ...

این دوتا هوای این توراهی هم دارن

منم دوتا پسر دارم به فاصله ۴ سال جفتشون اردیبهشتین

والا خودمم مهد دوس‌ دارم ولی دختر من ببشخید دستشویی داشته باشه فقط به خودم میگه برای مهد رفتن استرس ...

کم کم عادت می کنه. به خصوص اگر ساعات کم بگذاری اولش. 

الان بهترین سن براش هست که بره مهد. چون اون به بازی با هم سناش احتیاج داره. زیاد نیاز به آموزش نداره. به نظرم به جای کلاس بگذارش مهد کودک.