2777
2789
عنوان

کسی دانشگاه الزهرا تهران درس خونده یا بخواد بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25576 بازدید | 35 پست

عزیزم. رتبه ات باید خوب باشه

حجاب مثل همه جا. و دانشجوها

استادها اکثرا تحصیل کرده خارج. یا دانشگاههای معتبر ایران

هزینه ها کم و امکانات عالی

خوابگاه فوق العاده. 

محیط دانشگاه و خوابگاه که پشتش.   بهشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر علمی از دانشگاهای برتر ، بدتره و از دانشگاهای معمولی بهتر 

خوابگاهش خوبه ولی به رفت و آمد از دانشگاه های دیگه بیشتر گبر میدن 

راستی ی یوتویبر میشناسم اونجا میخونه بدم آدرسشو خودت ببینی

من کارشناسی اولمو اونجا گرفتم

بله چیزهایی که گفتید درسته

البته هیچوقت استخرش برای شنا نرفتم. فقط نمونه بر میداشتم از آبش برای ازمایشگاه میکروب

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

سلام من لیسانس دانشگاه الزهرا بودم 

ورودی هشتاد و شش بودم 

اون زمان از نظر پوشش دانشجو ها هرچی دوست داشتن می‌پوشیدند حراست دم در کارت ها رو چک میکرد ولی به اون صورت سختگیری نداشتن 

فضاش اون موقع خیلی خوب بود   پر درخت و گل الان شنیدم قشنگتر شده 

اساتید هم متفاوت بودن بعضی رشته ها خوب بعضی رشته ها معمولی مثل همه دانشگاه ها دیگ 

کلا خاطرات خوبی دارم ازش 

الان هم شنیدم استخرو کلینیک و مرکز لیزر و این چیزا هم داره 

همون موقع رستوران ترمه داخلش بود

خوابگاهی نبودم نمی‌دونم چطور بود 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
من نه آشنا اره هنوزم هستن  غذا همه چی عالی  امکانات عالی  استاد ها همه نخبه  ...

خیلی خوبه فقط نمیدونم برا چی یه عده میگن مجبوری بود رفتیم اون دانشگاه البته هرکیم رفت بعد عاشق دانشگاهش شد

منم پشت کنکوریم دوست دارم سال دیگه اونجا اسمم بیاد

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
سلام من لیسانس دانشگاه الزهرا بودم  ورودی هشتاد و شش بودم  اون زمان از نظر پوشش دانشج ...

پس انگاری که خیلی خوبه واقعا همه دارن تهریفشو میدن فقط کاش منم سال دیگه اسمم بیاد

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
من کارشناسی اولمو اونجا گرفتم بله چیزهایی که گفتید درسته البته هیچوقت استخرش برای شنا نرفتم. فقط ن ...

خیالم راحت شد پس مرسی بابت اطلاعاتتون

پس انگاری که خیلی خوبه واقعا همه دارن تهریفشو میدن فقط کاش منم سال دیگه اسمم بیاد

من راضی بودم 

بعضی ها چون دانشگاه تک جنسیتی بود دوسش نداشتن فقط 

وگرنه هدفت درس باشه اوکی هست 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
من راضی بودم  بعضی ها چون دانشگاه تک جنسیتی بود دوسش نداشتن فقط  وگرنه هدفت درس باشه ...

اوهوم فقط درسه هدفم برام مهم نیست تک جنسیتیه

سلام من لیسانس دانشگاه الزهرا بودم  ورودی هشتاد و شش بودم  اون زمان از نظر پوشش دانشج ...

ببخشید رتبتون چندشد و چه رشته ای بودید؟

من کارشناسی اولمو اونجا گرفتم بله چیزهایی که گفتید درسته البته هیچوقت استخرش برای شنا نرفتم. فقط ن ...

ببخشید رتبتون چند شد؟

تجربی بودید؟

2790
2778
2791
2779
2792