2777
2789
همشهری هستین

نه ولی جفتمون توی یه استان بودیم . البته قسمتمون بود چون از یه ماه پیش شوهرم میگه خوابتو میدیدم 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روستا هست

اگر محیط کوچیکه حتما دیگه همه میشناسنت لازم نیست هی اینور اونور بری کسی بخواد بیاد خودش میاد،اگر میتونی مهمونی ختم روضه اینا رو توی روستاهای اطراف یا شهرتون برو باید با آدم‌های جدید برخورد داشته باشی از اون قدیمیها که همیشه دیدیشون خبر خاصی نمیشه اگرم بشه همیشه گوشه ذهنشون هستی که فلان خونه دختر مجرد داره ولی بازم باید با آدم‌های جدید خانواده‌هایی که کمتر رفت و آمد دارید بیشتر آشنا بشی خیلی هم خودتو سفت نگیر که از چشم پسرا کاملا دور باشی و فقط مادرا خواهرا تو رو ببینن بپسندن الان دوره عوض شده اول پسرا میتونن اوکی بدن بعد مادرا رو جلو بفرستن

گفت چله افتاده دویست بده منم گفتم ندارم

وا یعنی چی . ۲۰۰ هزار تومن منظورش بوده . عیچ دعا نویسی انقد نمیگیره .مگه میخوای شوهررو بخری 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

فال بین فوت کرد؟

دعانویس بله من سرحد مرگ میترسیدم جوری موجودات ماورایی رو میدیدم خونمون ن تنها من بلکه کل خونوادم اجه تعریف کنم که طولانیه ازاذیتام رفتم پیشش خوب شدم گفت طلسمی داشت بختم وامیشد رفتم گفت دوباره تمدید کردن برات سری بعد بیا رفتم متاسفانه فوت شد

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️